Frumos sa o stapanesti sanstos. Faini si lautarii. Cat mai multi km fara probleme
Tm 86 Adr
Collapse
X
-
Felicitari pentru muzica consatene ....Poate poate o mai punem de o intalnire....Ca am mai vazut pe cineva din lugoj pe aici pe forum....Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Am avut si eu zgarieturi facute de un biciclist(plastic,cauciuc de la mansonul coarnelor)la prima masina,doar o luasem de la vopsit de vreo 2 zile si le-am scos cu benzina si au iesit bine(era sa-l omor ca s-a intamplat cand eram in masina in stationare).S-o stapanesti sanatos si fara alte belele.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Frumoasa tare masina.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km! Imi plac lautarii tai
O intrebare: De unde ai luat inelele mdf?http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
Comment
-
Poze cu compo si ovalele...
Comment
-
Frumos Golan si chiar imi place cum l-ai aranjat, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute.....Pe viitor ce se anunta la el???Ceva modificari?.....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Superte mai asteptam cu poze si cu viitoarele modificari succes !
Comment
-
Achizitie noua....Insonorizare hushmat door kit a200
Comment
-
Comment