sa o stapanesti sanatos tine-o cat mai curata si mai simpla si sa te bucuri de ea
Loganul Meu
Collapse
X
-
-
Referitor la taxa auto, nu stiu cum este, deocamdata nu am trecut-o pe numele meu.
Inca de cand am luat masina, se auzea pe partea dreapta o mica troncaneala la denivelari. Acum, aceasta troncaneala s-a accentuat si as vrea si eu cateva pareri, poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta.
Troncanitul se aude pe partea dreapta, la denivelari mici repetate si mai ales la trecerea peste sinele de tramvai, daca rulez cu viteza mica. Daca trec cu viteza nu se simte nimic. Am ridicat ambele roti pe cric si am tras de ele, dar nu am constatat decat un joc foarte mic in capatul de bara de pe dreapta. Cativa colegi mi-au zis ca zgomotul ala se aude din cauza flansei de la amortizor.
Comment
-
82.900 km.
S-a schimbat ieri uleiul + filtrul de ulei - Elf Competition ST 10w40, iar astazi s-au schimbat flansele amortizoarelor.
Troncaneala tot nu a disparut complet, urmeaza si schimbul capetelor de bara.
Si daca tot am mesterit pe la ea, am curatat si senzorul de turatie.
Drumuri bune!
Comment
-
acel troncanit poate fi si de la capetele da baraeu asa am patit dupa ce am schimbat capatele de bara a mers ceas fara nici o troncaneala
iti recomand sa faci si geometria la roti cand le schmbi.
Comment
-
Salut, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme ,schimba si bucsile stabilizatoare sar putea sa fie troncaneala de acolo, asa am patit si eu in rest ... numai bine.
Comment
-
Daca s-ar lua dupa sfaturile voastre...ar trebui sa schimbe tot
Du-te la un service si verific-o acolo. Asa iti pot spune si eu sa schimbi pivotii pt ca asa "asa am patit eu"...dar si capetele de bara.Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Intre timp, masina a trecut de 83.000 km. S-a schimbat capatul de bara pe parte dreapta si se pare ca am scapat de troncanitul ala enervant.
Ma gandeam, ca in primavara sa cumper o cutie de antifon din ala negru si sa dau pe sub aripile spate, asa preventiv contra ruginei.
Comment
Comment