Loganul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

90500 KM. Imi cer scuze, in postul anterior am scris gresit numarul kilometrilor, era vorba de 90000.

S-a efectuat un reglaj al culbutorilor, de catre domnul Ionut Buzescu. Jocuri foarte mari pe admisie, iar pe evacuare prea stranse.
    Inca nu ma pot pronunta in privinta consumului, inainte reglaj nu scadea sub 10% in Bucuresti. Tot are un tremurat in schimbatorul de viteze, la relanti, vizibil mai accentuat fata de alte Loganuri.

Astazi am schimbat si termostatul cu unul Klaxcar, acum urca temperatura la 4 linii si ramane asa. De cand au scazut temperaturile, nu urca mai mult de doua linii in oras, iar cand urca la patru linii scadea imediat la doua.

Poate are cineva idee ce mai trebuie verificat in legatura cu tremuratul schimbatorului. Bujiile au cateva sute de km, benzina doar Efix 95 Rompetrol, culbutori reglati.

Comment

De sezon:
      Attached Files

Comment

Sa sterg un pic praful. In prezent, masina a trecut de 96.000 km.
        Este pusa la vanzare pe diverse site-uri la pretul de 1800 euro.

La 93.000 km, s-a schimbat uleiul impreuna cu filtru de ulei si cel de aer. De vre-o saptamana am montat si filtru de polen, ca ma dispera tot praful si mizeria care venea pe aeratoare.
        Astazi, avand timp liber am zis sa fac o curatenie amanuntita in interior si in compartimentul motor.
        Iata ce a iesit:
        Attached Files

Comment

Pentru anii ei arată foarte bine.

Comment

Multumesc!

Din pacate, pe aripa spate dreapta rugina si-a facut aparitia. Am retusat eu cu chit si vopsea la spray, dar nu tine mult pana apare iar.
            O mare parte din vina o au si protectii alea de pe muchia aripii, sta umezeala permanent sub ele.
            Vara trecuta am si antifonat aripile pe interior, dar cred ca deja era prea tarziu, rugina exista acolo.

Comment

cat te a dus anscrierea ,vad acum ca o vinzi,sant curios ....stiu pe cineva dci 1,5 2008/euro 4 ,cam 2500 taxa anscrisa la 01/06/2014,enorm de mult,la tine cat a fost

Comment

La mine a fost taxa 0. Nu am inscris-o pe numele meu, inca e pe fostul proprietar.

Comment

Se poate inchide. S-a vandut! Multumesc.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google