My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa mai pun niste poze :P
    Attached Files
    drive with speed than you die fast

Comment

• cerculetele iti mai merg?

Comment

• puteam sa jur ca te inspiri din masinuta lui Joker ! nush de ce ai renuntat la ph2 pt un ph1 mcv ! oricum frumusica masina ! puteai sa incerci sa lucri in fibra pe bara ph2 ! gaseasi un desig-er bun te gandeai la un look ! si credca din ph2 faceai ceva inedit ! acum nu iti zice nimeni ce sa faci cu banii tai ! gusturile nu se discuta ! bafta in continuare ! sa fii iubit !
        sigpic

Comment

• sincer mie imi placea cum ii statea inainte cu plasa pe bara de ph2 ...

Comment

• vam mai zis mie nu prea imi place botu de ph2 si oricand pot sa il schimb il am in garaj
            @cerculetele mai merg , trebuie sa le schimb cu altele si trebuie sa le vopsesc

Comment

• ...toata lumea vrea ph2...numai tu vrei ph1 :P ....diseara ne batem ... la worms...daca numai cade netu

Comment

• Originally posted by TM80MAT View Post
                puteam sa jur ca te inspiri din masinuta lui Joker ! nush de ce ai renuntat la ph2 pt un ph1 mcv ! oricum frumusica masina ! puteai sa incerci sa lucri in fibra pe bara ph2 ! gaseasi un desig-er bun te gandeai la un look ! si credca din ph2 faceai ceva inedit ! acum nu iti zice nimeni ce sa faci cu banii tai ! gusturile nu se discuta ! bafta in continuare ! sa fii iubit !
                dap de la jocker am vrut sa ma inspir ca el mi-a deschis la anumite lucruri ochii chiar daca nu am vrut sa accept......

dap logane ne batem la worms .....
                asta e eu sunt invers la ce vor unii fiecare cu gusturile lui
                Last edited by CT08GNT; 19 December 2009, 17:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• deci alex are cea mai buna combinatie : interior de ph2 , bara mcv fara emblema , portbagaj clean , angel care zic eu sa le vopsesti negre sau albastre ca masina. E frumoasa ce sa mai ! ! !
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• ms ms .. masina va deveni alba farurile vor fi albe .. schimbat jantele si vopsit 5 chestii la interior si luminile la interior de pe cosnola schimbate si cam atat

Comment

• alba de la zapada nu?)

Comment

• alba ca fantoma

Comment

• ce ma la tine fantoma sclipeste ? ) felicitari pentru toate modificarile de pana acum. hai ca incet incet o aduci unde vrei. vezi ce pantofi ii tragi craiasei zapezilor
                          sigpic

Comment

• ms ms . dap sa stii ca e greu sa ma decid

Comment

• pai la cate tipuri de jante exista)

Comment

• vreau ceva lat cum are colegu nostru borbet A pe 15" sau 16" cu buza

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google