My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fofule de cand esti tu model in materie de modificari de dai replici d astea acide? eu stiu care a fost treaba cu masina lu gntu, asa ca stiu ce vorbesc...si nu vad ironia la id-ul meu...si ma uit la mine si mie mi place ce am facut cu ce am avut...sa stii ca te admiram pentru ce ai facut la masina ta, da se pare ca nu putem toti sa ne ridicam la maretia celui mai puternic 1.6..si invata sa scrii inainte

se poate discuta si oferi opinii si fara ironii gratuite...
    Last edited by - Geo -; 14 August 2010, 21:05.
    sigpic

Comment

• baietii mei, hop si asa ... e pacat de noi, vorb-aia
      sigpicMy ride

Comment

• dap imi fine atata cearta cu i nu-i place asta e ..... se va reface total deci e in lucru momentan astept lovelele sa incepem ..
        am asezat capota cat am putut azi si una alta sper sa se vada mai bine de data asta
        xxxgeoxxx nu are rost sa dam niste explicatii la fiecare user in parte ms pentru sustinere ...
        drive with speed than you die fast

Comment

• pozaa o sa fac mai clare
          Attached Files

Comment

• in fine, nu vrea nimeni sa se certe...spor la treaba in continuare!
            sigpic

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
              fofule de cand esti tu model in materie de modificari de dai replici d astea acide? eu stiu care a fost treaba cu masina lu gntu, asa ca stiu ce vorbesc...si nu vad ironia la id-ul meu...si ma uit la mine si mie mi place ce am facut cu ce am avut...sa stii ca te admiram pentru ce ai facut la masina ta, da se pare ca nu putem toti sa ne ridicam la maretia celui mai puternic 1.6..si invata sa scrii inainte

se poate discuta si oferi opinii si fara ironii gratuite...
              domn profesor de gramatica ai dat`o cu muci`n fasole iar , daca stiai care e treaba il ajuta`i sa nu fi iesit asa.
              si da , am vazut masina live... arata total diferit fata de poze , adica spre rau.
              , da`i si clateste bine acum.

Comment

• poze noi cu arcurile montate :P
                Attached Files

Comment

• arata bine

Comment

• weitec cumva?

Comment

• urat asa trantita da jantele parca nu s de acolo

fofule chill ca poate doare...eu nu mai discut aici pentru ca ai limbaj de mahala si replici d astea de doi bani..l as fi ajutat daca as fi putut si s ar fi ivit ocazia, da am avut si eu problemele mele...am vazut eu toate masinile de prin tara care sunt pe forum si toate sufera la finisare ingrozitor desi pe forum par impecabile in poze..si daca acu e spre rau, poate mai tarziu o sa fie spre bine sanatate
                      sigpic

Comment

• nop sunt vogtland ...
                        ms pentru aprecieri
                        jantele se vor pune cu buza, se va finisa frumos si revopsi .facut evacuare cap coada
                        @xxxgeoxxx nu-ti bate capu eu(noi)stim mai bine ce si cum

Comment

• Ce frumos vine ... Al 4-lea cred pe forum cu Vogtland !
                          sigpic

Comment

• Arata bine trantita .

p.s Fara certuri ca nu va mai suport cu atatea nebunii. Cand cineva se contrazice nu o face ca nu il suporta pe proprietar ci pt simplu fapt ca nu i place ceva la masina. Cum si eu daca am mai zis ceva despre anumite masini nu m am referit la proprietar Domane fereste el poate sa fie un om super de treaba. Suntem pe site ul asta strict pt masini nu avem treaba cu propriatarii. Deja m-ati inebunit, o iau razna cand va aud. Cum si eu daca domnul Iamagi m a contrazis gata asta inseamna ca are ceva cu mine sau eu cu el Domane fereste, l am cunoscut la Tulcea poate dansu nu m a observat dar chiar mi s a parut om de treaba ( vb cu dansu deoarece e mai mare ca mine , are vreo 40 ani daca nu ma insel ). Ne contrazicem ca asta e pasiunea noastra masinile ca noi suntem oameni de treaba care suntem
                            Last edited by Christnacht; 20 August 2010, 00:50.
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• exact Christnacht , spui un adevarul care il stiu , il vad in fiecare zi si se ataca , mai mult , se ataca si alti spiridusi pe langa ei.
                              trebuia sa fiu pupincurist sa zic ca e belea
                              Succes cu arcurile , grija mare pe viraje daca prinzi denivelari sau nisip , ia`o ca un sfat.

Comment

• Christnacht, mai usor cu 'domnul' si 'dansul' Ma faci sa par prea batran

Alex, ai motat-o sau ai slefuit-o pana a ajuns la drept?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google