My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cat coboara Vogtland astea ? ai repozitionat bucsele?
    sigpic

Comment

• Cica 35mm . La mine nu sunt bucsele repozitionate, dar pe fata incape un deget si ala fortat (cauciucurile stock), iar pe spate e mai ridicata pana pui ceva pe ea... apoi abia se intareste si se lasa mai mult
      sigpic

Comment

• sunt mai scumpe, mai ieftine , mai bune ?? la arcuri ma refer
        sigpic

Comment

• 500 ron cu tranpport cu tot.

Si eu ma declar cel mai multumit. Sa zica si Alex!
          sigpic

Comment

• Iamagi , repozitionarea este obligatorie , nu va bucurati ca aveti arcuri sport...faceti aceasta operatiune si o sa vedeti diferente.

Comment

• Eu nu am unde sa o fac ma . Sau ma rog, pe ce sa o fac (ca am inteles ca trebuie sa pun discurile de frana pe ceva tare... la mine trebuie o idee mai inalta chestia ai sa nu atinga bara )
              sigpic

Comment

• la ce ajuta repozitionarea asta? ce presupune si cine tre s o faca? adica poti s o faci la orice service de orice mecanic sau sa fie cineva care stie cu ce se mananca treaba asta?
                sigpic

Comment

• Cica sa scoti rotile, parca mai trebuia ceva desfacut, si pus discurile pe ceva tare si zgenguit in masina

Da, nu se mai uzeaza asa tare bucsele din cate am inteles eu... nu neaparat ca ar fi mai dura suspensia sau ca s-ar mai lasa masina cum zic unii )
                  sigpic

Comment

• normal ca va fi diferenta...daca puneti arcuri sport si lasati asa bucsele...normal ca le omorati...stau turtite acolo...trebuie repozitionate logic:|
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Eu nu le-am repozitionat...si merge ok.

Comment

• normal ca merge ok , dar dupa operatiune merge si mai ok .
                        pana la urma fiecare face ce vrea cu masina lui.

Comment

• arcurile mau costat 540 ron cu tot cu transport
                          le-am montat in service autorizat cred ca au facut asta daca nu o sa le fac
                          catafof am sa tin cont ms
                          @all sunt foarte multumit ,garda a micsorato cu 35mm
                          drive with speed than you die fast

Comment

• Alex, da-mi un PM daca mai e valabila treaba aia cu schimbul ala :d
                            sigpic

Comment

• Ce-ai mai facut pe la masinuta ? Mai pune si tu poze. Cand te mai vedem si noi la fata ?
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• nu arata rau a iesit bine tu esti prima pe care il vad ca sio pus bot de ph1 cand defapt toti incearca sa transforme ph1 in ph2 chiar acum cateva zile am vazut un ph1 taxi cu bot,spate si fete de usi de ph2 daca avea si bordul schimbat puteai sami spui ca ii ph1 ca io tot ph2 il vedeam si nu te credeam chiar te injuram crezand ca ma minti)))am mai vazut cativa pe aici pe la mine prin oras care si-au pus bara spate de ph2 pe ph1 si arata chiar bine:doricum arata bn masina ta numa repara putin bad boy-ul ca si mie mi se pare putin stramb;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google