My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aratra bine masinuta asa,imi place.
    Bafta in contiuare.
    sigpic

Comment

@Pustiu stiu ca le-am facut prea negre dar nu stiu cum sa dau jos acuma incerc sa le dau jos un strat :P
      drive with speed than you die fast

Comment

Cu un ciocan se rezolva

Nu merge cu diluant ? da probabil trebuie sa le freci mult

Comment

Salut! Imi plce mult grila , adevaru e ca nu am vazut prea multe exemplare modificate dintr-astea cu facelift!
          Cam ciudat sa faci chiptuning pe un 1.4 , de ce nu ai asteptat si sa iti iei un motor mai mare din gama?
          Spor la tuning in continuare si nu te grabi in general la modificari , studiaza inainte mai mult !

Comment

loganu merge cu acetona sau diluant d506

Comment

daca vrei te ajut la frecat stopurile )

Comment

@loganu le-am sters au iesit misto
                azi mi-am luat si pragurile
                Attached Files

Comment

Ce bani preagurile?

Frumoasa masina asta. Cred ca e primul ph2 'tunat' care nu are elemente din targ. Arata bine.

Sa ai grija de ea.
                  sigpic

Comment

pragurile mau costat 90 ron din fibra

Comment

• pai..pui doar praguri ? fara prelungiri sau bari custom ? O sa dea ca naiba...
                      Parerea mea e ca aceasta masina trebuie "deschisa" cumva cu niste stikere de logan cup albe sau..ceva pe lateral un model de autocolant alb.
                      Culoarea e si asa a prea inchisa, ai mai vopsit si stopurile negru ai mai vopsit si capacele negre..mai vrei sa-i pui si folie..

da-i jos aeratoarele alea albastre...

E doar parerea mea !

@iamagi..atata aeratoarele cat si pragurile sunt din targ Ca sa nu zic ca si vopsirea stopurilor si a capacelor nu e chiar custom !
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• am curatat farurile am dat o forma frumoasa am sa pun maine pozele
                        prelungirile nam de unde sa iau ca ultimul model si nici prelungirea fata si nici aia spate nu se potriveste la mine si ca sa schimb barile ma costa 12 mil
                        si de unde sa fac rost de stikere de alea cu logan cup
                        si eu nu vreau sa o fac custum ca eu imi fac masina din bursa ) mi-o "prepar dupa placerile mele
                        Last edited by CT08GNT; 15 April 2009, 19:57.

Comment

• nu mai pune praguri nenea...indiferent de ce metoda de prindere ai alege..pragul masinii tot trebuie refacut atunci cand le vei da jos pe cele din fibra. Sa zicem ca nu asta e problema..dar vine f urat cu praguri si fara nimic fata - spate ! Las-o simpla !
                          Iti atasez o poza cu un logan culoarea ta cu stickere - arata superb ;)
                          Este cineva pe forum care comercializeaza asa ceva ..cand voi gasi postul te anunt!
                          Attached Files
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nu mai este postul. daca vrei te pun in legatura cu el.
                            sigpic

Comment

• da-mi un pm cu datele lui si niste preturi

Comment

• 10 mil in muzica ... sa ne impartasesti si noua achizitiile ... si mai exact ce ... ca daca ai luat un hu de 8 mil si difuri de 2 .. nu ai facut nimic
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google