dap sunt de acord cu joker ca nu prea se vede bine un alb ceva sa scaota in evidenta masina
My Logan :P
Collapse
X
-
facut azi o noua modificare schimbat toba o sa fac din nou un film mult mai bun cu sunetul dar e facut in grabaAttached Filesdrive with speed than you die fast
Comment
-
nam mai pus nimic pe aici stiu ca imi trebuiesc jante albe dar inca nu stiu ce model si trebuie investit din prima cam mult moemntan am mai schimbat ledurile de la pozitii pe alb ceva puternic huse crem cu albastru, husa de la schimbator la fel capacele de la masina schimbate, alte difuri pe spate alpine SPG-69C3 15x23 si pe fata sony 13" si ma mai gandeam sa pun autocolant pe masina ce ziceti se merita daca da si ce culoare o sa revin maine cu poze despre tot ce am specificat mai susdrive with speed than you die fast
Comment
-
poze cu interioru in graba fac oze mai mumoase cand am timpdrive with speed than you die fast
Comment
-
@ms pentru felicitari
la baieti care mi le-au facut mi-au facut si mansonu costa 25 lei
acuma ma gandeam sa duc la vopsit elemente sa intre in contrast
cine se pricepe in photshop sa imi faca si masina cu o culoare sau un model vrea sa pun autocolant (ce spuneti se merita) capota si porbagajdrive with speed than you die fast
Comment
-
poze mai noi
cine se pricepe sa lucreze in photoshop ma ajuta si pe mine cu cevaAttached Files- Picture3 099.jpg (113.2 KB, 357 views)
- Picture3 101.jpg (97.0 KB, 339 views)
- Picture3 102.jpg (100.9 KB, 328 views)
- Picture3 103.jpg (79.7 KB, 327 views)
- Picture3 104.jpg (87.5 KB, 329 views)
- Picture3 105.jpg (65.7 KB, 203 views)
- Picture3 106.jpg (98.8 KB, 176 views)
- Picture3 107.jpg (98.9 KB, 167 views)
- Picture3 109.jpg (98.3 KB, 150 views)
drive with speed than you die fast
Comment
Comment