My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• misto loganu

te stiu..esti la aceeasi facultate ca mine...sincer mi se pare cea mai buna combinatie bara de mcv cu bara spate d ph2..chiar eram curios ce ai patit la aripa...sunt martor la toate schimbarile pe care le a avut masina de a lungul timpului ca o vedeam zi de zi in parcare..imi place interiorul si cred k o sa merg si eu sa mi fac huse in genul ala pe poporului ( daca acolo le ai facut), da vreau ceva negru cu verde electric, deoarece asa am facut culorile la interior...am vrut sa postez la my ride dupa ce am facut cateva modificari, da a dat ghinionu peste mine si am avut un accident urat si inca mai sunt chestii de reparat..oricum spor la treaba si astept sa vad masina pe viu in parcarea din spatele facultatii
    sigpic

Comment

• @geo te asteptam si pe tine la intalniri sa o vedem live ...

Alex mai dureaza mult pana sta in service ?

Comment

• pe 1 feb iese din service poate si mai devreme dar va aprea pe sosele cand se duce zapada schimb jantele si fac casco )
        @geo trebuia sa ma tragi de maneca sa ma interbei ca nu ma supar si te aspteptam in colectiv daca vrei sa vii
        drive with speed than you die fast

Comment

• aveam de gand sa te trag de maneca pt ca aveam multe planuri de modificat da dupa accident am ramas fara nici un ban la reprezentanta mi au cerut vreo 100 de milioane pt reparatie asa ca am facut o la un atelier d asta de cartier si probabil mi a amestecat vopseaua cu alexandrion sau vodca ceva k imediat ce am ajuns p la brasov si a inghetat putin a inceput sa cada...tu pe unde tunezi masina? sau si tu ai prieteni cu atelier si le faci moca ?)) k p toti cand ii intrebi au prieteni cu ateliere )
          sigpic

Comment

• ar fi bine sa fie moca la atelier am prieteni imi fac reducere dar nu moca

Comment

• bine, moca a fost un fel de a spune...iti dai seama ca nu le face nimeni pe gratis da e bine sa ai pe cineva la care sa apelezi cand e nevoie...eu in primul an am vrut sa fiu corect si sa lucrez numai cu reprezentanta, la vopsit si la alte chestii da nu se poate cu aia...sunt prea nesimtiti si se poarta oribil..tu de unde ai luat bara de mcv? ca am vazut ca e putin infundata..e cumva de la dezmembrari? ca daca ar fi asa m-ar interesa si pe mine unde sunt ))
              sigpic

Comment

• bara am cumparato de la cineva din bucuresti .... si restu gasit pe net ...
                la represzentanta constanta nu se merita dute la tulcea de acuma

Comment

• nu ma mai duc la reprezentanta punct. nu se merita plus ca doar nu am facut AR degeaba ) macar o revizie stiu sa ii fac si io probabil la 60 de mii cand ii schimb distributia o sa ma duc la tulcea. sa stii ca m-am uitat de atatea ori la bara fata si nu mi am dat seama ca i -ai scos sigla..nu -mi dadeam seama de ce e chituita )
                  sigpic

Comment

• )) nare nimica o sa o vezi vopsita si va arata mai bine decat cumarata acuma ... plus vopseaua proaspata pe ea .... si poate si jantele sper sa imi mai ramana bani )

Comment

• daca nu ma insel, parca tu aveai elementele alea de pe bord in culoarea aia crem de la prestige...alea se dau jos ? sunt lipite sau cum? asta dk am vazut bine ma intereseaza pentru unchimiu pe sandero...si husele sunt facute pe poporului, nu? sau cumparate? si un pret daca se poate...scuze ca te am napadit asa da vreau si eu sa mi fac mai multe chestii si daca te am prins acuma )
                      sigpic

Comment

• cel mai bine baga id meu vezi ca il am sus poza si vorbim ori la intalnirea de azi ori diseara ca ma pun sa invat la mamut ca marti am cu el

Comment

• ce coincidenta ) si eu ma apuc sa invat la mamut ca dau si eu pe 27 cu el...tot dau de 3 ani de zile ) mai am si cu manea maine...e kinky rau treaba X( care ziceai ca e idu?:d
                          sigpic

Comment

• astazi masina a primit un cadou suplimentar o cotiera :P originala bineinteles
                            si urmeaza si difuzoru cu o singura iesire
                            Attached Files

Comment

• nici n-ai luat-o bine si gata pe forum cu ea ) sa nu fie lumea neinformata :P
                              sigpic

Comment

• Va da bine cu difuzorul ala. Modificari facute cu bun gust
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google