My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai sa ma i postez si eu ceva p'aici ....
    masina mai are putin si iese ......
    modificarile aduse capota badboy look
    proiectoare +xenon
    scos bandouri
    modificat grila bara
    alte jante pe 17" mai exact
    vopsire totala aceasi culoare
    Attached Files
    drive with speed than you die fast

Comment

• Mai trebuie finisata capota si grila, se vede ca sunt cam strambe la linie...
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• capota numai trebuie .... grila inca nu e finisata si nici usile saptamana asta se vor face finisajele finale ...dar grila va ramane un pic stramba

Comment

• Frumoase jante! Ce marca sunt?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ATS exclusive line

Comment

• Capota ori nu-i pusa bine, ori nu-i facuta cum trebuie prelungirea.
              Oricum, du-te de da-le cu surubelnita peste degete.

Comment

• Astept sa o vad live, sa o analizez bine. Nu trebuia sa scoti bandourile, mai protejau cat de cat usa ca sunt multi care nu stiu sa deschida usile. Jantele sunt misto dar nu stiu cat de bine o sa dea negru pe culoarea ta marin. Hai scoate o din barlog odata )
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• dale mama lor de bandouri...ai vazut ce a patit gxg ...si inca are protectiile .. alexe hai tatiii cu culoareaa

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    Capota ori nu-i pusa bine, ori nu-i facuta cum trebuie prelungirea.
                    Oricum, du-te de da-le cu surubelnita peste degete.
                    nu inteleg unde ..... daca vorba de poza cu coltu e ridicata ) e e facuta chiar foarte bine :P o sa vedeti la final
                    @Cicu le-am scos ca vorba lu andrei loganu cu sau fara ele aceasi #%^$
                    @logane mai ai oleaca rabdare ca o sa vina .... mai trebuie sa pun proiectoarele xenonu, comanda bord proiectoare si amplificatoru mai e de treaba )

Comment

• bun asa cu jante pe 17 dar am o curiozitate si anume: de ce i-ai facut fata de ph1?
                      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

• nu imi place fata de ph2 .... mi se pare mai frumos fata ph1(mcv style) si restu ph2

Comment

• Distanta intre prelungirea capotei si bandoul negru de protectie, nu este aceeasi de fiecare parte.
                          Am pus 4 puncte de reper ca sa-ti dai seama ochioscopic.

Are o "pleopa" mai cazuta, pe partea dr a masinii, respectiv stg cum ne uitam la poza.
                          Attached Files

Comment

• marfa modificarile , dar nu inteleg o chestie , ce vedeti la unu ,va apucati toti sa faceti acelasi lucru. ma refer la partea fata
                            pacat ca nu toti au acel ceva nou...in fine

Comment

• sincer eu o am din noiembrie asa dar venit iarna si nu am bagat-o la vopsit si mam si inspirat de ce sa te mint
                              @cezar pe partea dreapta nu are surubu bunicel si daia stiu problema + ca am facut o deschidre mai bunicica ) cine are oki a vazut oricum mai e de lucru

Comment

• am vazut azi jantele live smecherie
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google