If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hai sa ma i postez si eu ceva p'aici ....
masina mai are putin si iese ......
modificarile aduse capota badboy look
proiectoare +xenon
scos bandouri
modificat grila bara
alte jante pe 17" mai exact
vopsire totala aceasi culoare
Astept sa o vad live, sa o analizez bine. Nu trebuia sa scoti bandourile, mai protejau cat de cat usa ca sunt multi care nu stiu sa deschida usile. Jantele sunt misto dar nu stiu cat de bine o sa dea negru pe culoarea ta marin. Hai scoate o din barlog odata )
Capota ori nu-i pusa bine, ori nu-i facuta cum trebuie prelungirea.
Oricum, du-te de da-le cu surubelnita peste degete.
nu inteleg unde ..... daca vorba de poza cu coltu e ridicata ) e e facuta chiar foarte bine :P o sa vedeti la final
@Cicu le-am scos ca vorba lu andrei loganu cu sau fara ele aceasi #%^$
@logane mai ai oleaca rabdare ca o sa vina .... mai trebuie sa pun proiectoarele xenonu, comanda bord proiectoare si amplificatoru mai e de treaba )
Distanta intre prelungirea capotei si bandoul negru de protectie, nu este aceeasi de fiecare parte.
Am pus 4 puncte de reper ca sa-ti dai seama ochioscopic.
Are o "pleopa" mai cazuta, pe partea dr a masinii, respectiv stg cum ne uitam la poza.
marfa modificarile , dar nu inteleg o chestie , ce vedeti la unu ,va apucati toti sa faceti acelasi lucru. ma refer la partea fata
pacat ca nu toti au acel ceva nou...in fine
sincer eu o am din noiembrie asa dar venit iarna si nu am bagat-o la vopsit si mam si inspirat de ce sa te mint
@cezar pe partea dreapta nu are surubu bunicel si daia stiu problema + ca am facut o deschidre mai bunicica ) cine are oki a vazut oricum mai e de lucru
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment