) haha ai fost repede si ai tras cu ochiu :P
My Logan :P
Collapse
X
-
au venit niste poze sper sa se inteleaga ceva :P
o sa fac si niste poze mai bune dar cand se incalzestedrive with speed than you die fast
Comment
-
mai am de lucrat ceva la ea ...cred ca pun neaone in loc de leduri la farurii si cred ca le fac negre , pus proiectoare+xenon ...ceas suplimentar montaj si o statie sa amplific boxele aa si sa montez cotiera si cam gata vreo 3-4 luni pauzadrive with speed than you die fast
Comment
-
imi permiti sa am cateva pareri ? Capota e lasata prea putin sincer daca nu te uiti atent nu-ti dai seama ca e bad boy . In plus se vede urat plasticul de la bara ( cel de sus ) care nici macar ala nu a fost acoperit( asta ca sa-ti dai seama cat de putin e coborata capota. In plus, acel bad boy nu are nici cea mai mica linie ( pe mijloc sau laterale )Nici ale mele linii nu-s perfecte dar...sunt! Grila, e stramba de pe acum...iti dai seama cand va veni vara si vei lua rafale de vant de la tiruri....
In rest..iti mai trebuie neaparat arcuri sport...
si-n plus tot nu inteleg de ce ai renuntat la botul de ph2 ptr ati pune astfel de faruri...... In fine..a fost decizia ta..
Numai binesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Cosmin imi permit sa zic si eu ceva ....in legatura cu bad-boy-u ai dreptate ...dar la grila s-ar putea sa nu fie stramba ....poate parea stramba din poza ...poate fi si din cauza ca traversa aia din spate credca o impinge un pic ! si iti da o idee ca e stramba ! repet : POATE ! ca am mai vazut la cineva care are grila facuta bine si cand o montat-o bara pe masina ...lamelele pareau lipite de traversa si dadeau impresia ca is curbate !Solutia cu traversa e sa ii dai un baros ...ca daca dai cu ciocanu nu rezolvi mai nimic Acu sa nu te superi pe minesigpic
Comment
-
@jocker grila nu e stramba am facut o deschidere care tine grila in jos ..o sa fac niste poze ca sa intelegi....
si am renuntat la botu de ph2 ca nu imi place punct nu ca sa imi pun faruri cu angel )
capota daca te uiti nu are nici o linie ca asa am vrut :P
@TM80MAT stiu ca traversa trebuie data jos dar ma mai gandesc
@cezar ..si mie imi plac poate alta culoare ... oglinzile si manerele se vosesec mai incolo monetan fac o pazua de bugetdrive with speed than you die fast
Comment
Comment