My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ba mincinosule... nu ai mai facut chestia aia cu culoarea

Comment

• nu stiu la ce te referi daca era vorba de albastru ala de care ti-am zis e vorba ca ma ajungea inca 10 mil in plus
      drive with speed than you die fast

Comment

• alb maaa ....

Comment

• si nu ti-am explicat ca e pe firma dar ai uitat

Comment

• misto golanu...farurile nu s naspa?nu se aburesc?cele fara xenoane nu bat mai slab k cele de fabrik noaptea?!
            AdY_JmL_2015

Comment

• frumos a iesit, ai investit mult timp si bani in masina asta, si sigur o sa mai investesti. treuie neaparat niste arcuri si farurile vopsite negre sau albastru ca masina. Respect ! ! !
              sigpic
              The MVP

Comment

• ms.... farurile bat foarte bine nu se aburesc le voi vopsi (albastru cred)cand le voi schimba cerculetele ..voi pune neaone il loc de leduri...

Comment

• bai alexe ...ciudat fenomen ai patit tu...adica sunt multi care au turbine / compresoare ..se duc la cumparaturi seara ... fac multe produse si nu au nici pe dracu cutiile

Comment

• nu stiu ce sa intamplat dar mi-au sarit pinioanele ) acuma caut o cutie darma gandeam de clio 1,4 16v sau 1,6

Comment

• uite si o poza cu pinionu
                      Attached Files

Comment

• cu farurile alea ale tale , reglate , cant te mai prind in spatele meu , ti-le sparg , asa prietenestein rest nu mai de bine...
                        pacat ca nu ai vopsit toat si oglinzi si clapete usi.
                        si cu cutia , racereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

PS. apropo de faruri , era intro seara asta micu in spatele meu , eu ma uit in oglinda sa ma asigur nu vad nimic doar xenoane si angeleyesuri , ma mai asigur putin si dau sa ies in sosea din parcare si asa incet tiptil , tiptil , si-n ultima secunda aud o goarna si un tir care trece milimetric de mine. asa milimetric ca oglinda a trecut printre prezoanele rotii lui din fata
                        daia va iubesc eu pe toti astia cu xenoane dastea reglate. cu lupa cu nelupa toti imi sunteti simpatici.

sigpic

Comment

• urata treaba cu pinionul, care din ele a cedat, cel de a 3-a?
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• tare masina,dar punei si niste proiectoare
                            AdY_JmL_2015

Comment

• MVP care din ele nu stiu sigur ca nici o treapta nu merge dar a facut o gaura destul de mare
                              proiectoare trebuie sa le pun vineri dar acuma le pun cand iese masina

Comment

• CT08GNT sa nu tai traversa .....serios acum ! mai bine o indoi ! ii dai un baros sa intre un pic mai inauntru ! atat ! ca intra ea nui bai !
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google