My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai am luat bucata aia rotunda care ma deranaja acumadecat sa o vopsesc neagra
    drive with speed than you die fast

Comment

• sa mai pun si eu poze :P
      iam montat proiectoarele ..... azi a intrat in polish
      a primit o cutie
      o sa decapsez farurile ,le fac negre si schimb si ledurile de la cerculete
      Attached Files
      Last edited by CT08GNT; 9 April 2010, 10:20.

Comment

• refa ma badboyu ...e stramb rau :|

Comment

• u esti stramb )) e da la o chestie stramb

Comment

• Felicitari pentru masina, chiar imi place cum arata, vezi ce leduri pui in faruri sa nu se arda repede, si ca idee, pune angel-ul pe buton, sa nu stea aprinse in acelasi timp cu xenon-ul. bafta la tunarit
            sigpic

Comment

• hmm frumoase huse ai?la comanda?textil?
              AdY_JmL_2015

Comment

• husele sunt din piele ecologica ,facute pe comanda , alegi doar culorile ... se pot face combinati si cu textil si orice fel de combinatii bani sa ai )
                @fugulet ms dar prea multe cable ,butoane ) o sa pun leduri ceva mai bunicele

Comment

• si la ce bani te au dus?si unde?ms!
                  AdY_JmL_2015

Comment

• husele sunt facute in constanta la un atelier pe Poporului, la un pret de in jur de 3 milioane
                    alexe daca tot desfaci farurile fa le albastru marin inauntru sa se continue misto ca ai si capota prelungita..singura mea problema e ca ai facut capota prea dreapta:P
                    sigpic

Comment

• aaa c-ta...as fi dau si eu 3 mil...dar c-ta...
                      AdY_JmL_2015

Comment

• dap a fost o problem cu dungile si am preferat sa fie clean am cumpar culoare neagra deja si masticu trebuie sa il cumpar si ledurile
                        Last edited by CT08GNT; 10 April 2010, 00:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ai grija sa nu strici si cutia asta acuma racere

Comment

• sal fromoasa masina..e preference la fel ca al meu dar de ce ai dat jos botu?mie imi place foarte mult asta nou..da acum na..fiecare cu piticii lui bafta la modificari in continuare!
                            Keep It Real! Keep It Simple!
                            sigpic

Comment

• supercar... nu o mai stric mai linistit cred )
                              am explicat mai mult mi-a placut combinatie fata mcv si rstu logan restilizat asta e placerea mea plus ca acuma masina o sa sufere iar niste modificari .....
                              cer si niste ajutor daca se poate ce arcuri credeti ca se merita
                              daca cineva se pricepe in photoshop poate sa imi punda niste jante pe 15 cu buza si 2 evacuari in spate ms si astept pareri bune rele la schimbare in bine a GNT-ului
                              Last edited by CT08GNT; 3 August 2010, 09:48.

Comment

• arcuri clar weitec, daca vrei si sportivitate si un anumit grad de comfort
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google