pai am luat bucata aia rotunda care ma deranaja acumadecat sa o vopsesc neagra
My Logan :P
Collapse
X
-
sa mai pun si eu poze :P
iam montat proiectoarele ..... azi a intrat in polish
a primit o cutie
o sa decapsez farurile ,le fac negre si schimb si ledurile de la cerculeteLast edited by CT08GNT; 9 April 2010, 10:20.drive with speed than you die fast
Comment
-
husele sunt din piele ecologica ,facute pe comanda , alegi doar culorile ... se pot face combinati si cu textil si orice fel de combinatii bani sa ai )
@fugulet ms dar prea multe cable ,butoane ) o sa pun leduri ceva mai buniceledrive with speed than you die fast
Comment
-
husele sunt facute in constanta la un atelier pe Poporului, la un pret de in jur de 3 milioane
alexe daca tot desfaci farurile fa le albastru marin inauntru sa se continue misto ca ai si capota prelungita..singura mea problema e ca ai facut capota prea dreapta:Psigpic
Comment
-
-
supercar... nu o mai stric mai linistit cred )
am explicat mai mult mi-a placut combinatie fata mcv si rstu logan restilizat asta e placerea mea plus ca acuma masina o sa sufere iar niste modificari .....
cer si niste ajutor daca se poate ce arcuri credeti ca se merita
daca cineva se pricepe in photoshop poate sa imi punda niste jante pe 15 cu buza si 2 evacuari in spate ms si astept pareri bune rele la schimbare in bine a GNT-uluiLast edited by CT08GNT; 3 August 2010, 09:48.drive with speed than you die fast
Comment
Comment