imi plac noile jante..pe 16 sau 15?
My Logan :P
Collapse
X
-
pe 15" sunt dar vreau ceva cu buza si anvelope cu talon mai mic ca pun arcuri sport
@capota o sa o fac stock o dau la schimb cu una normala la fel si farurile le dau la shcimb cu unele stock la fel si xenonul il vanddrive with speed than you die fast
Comment
-
@ca mam plictisit asa ca chestie nimic nu iese perfect si nu avem oameni sa faca sa iasa perfect sau cel putin are poate un unghi mia mic sau e din suruburi ,poate e bara de pe mijloc care tine etc etc
@eu te astept nu-i problemadrive with speed than you die fast
Comment
-
Originally posted by CT08GNT View Post@ca mam plictisit asa ca chestie nimic nu iese perfect si nu avem oameni sa faca sa iasa perfect sau cel putin are poate un unghi mia mic sau e din suruburi ,poate e bara de pe mijloc care tine etc etc
@eu te astept nu-i problema
Vrei ceva cum trebuie, fa-o singur sau cu prietenii.
Comment
-
da-mi un link te rog cu niste poze cu capota ..mai detaliate daca ai..sau un id de messenger pe pm.mersi
Comment
-
poze noi
home made
si vor mai veni sapamana asta trantia intr-un finaldrive with speed than you die fast
Comment
-
ce ai avut cu proiectoarele?
si apropo, de treaba cum ca e stramba aia sau mai stiu io ce...am vazut vara asta multe loganuri de pe forum in realitate si nu sunt asa impecabile ca in poze...idei originale, foarte bine, da nu inseamna ca aspectu e perfect...asa ca nu cred ca isi au rostu comentariile astea...va dati seama ca daca voi vedeti in poze, el a vazut sigur si pe live, problema e sa nu dai bani multi si sa fie buleala mare...daca e facut de mana ta, mi se pare mult mai important decat daca e perfectLast edited by - Geo -; 14 August 2010, 16:25.sigpic
Comment
-
dap pai o sa incep sa retusez usile si capota .
acuma dupa ce montez arcurile sper sa imi vina maine sau luni cel tarziu si sa ii schimb jantele ceva cu buza pe 15 sau max 16 si sa pun lumini la butoane ca numai am deloc )
si cu chestia cu capota dap sunt de acord noi cel putin nu avem nici o vina ca nu avem meseriasi cel putin in ctadrive with speed than you die fast
Comment
Comment