My Logan :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi plac noile jante..pe 16 sau 15?
    sigpic

Comment

• pe 15" sunt dar vreau ceva cu buza si anvelope cu talon mai mic ca pun arcuri sport
      @capota o sa o fac stock o dau la schimb cu una normala la fel si farurile le dau la shcimb cu unele stock la fel si xenonul il vand
      drive with speed than you die fast

Comment

• super masinaclean usi...etcmisto si husele;)p.s. cu farurile te inteleg de ce le dai...sunt...naspa...dar capota?!?ce defecte are...trebuie putin reglata?sau are alte defecte?pune niste poze mai clare!
        AdY_JmL_2015

Comment

• numai comentez pe partea asta ca deja mam plik de subiect

Comment

• pai dece te`ai plictisit ?

Comment

• Daca mai apuc ,cand mai vin pe la mare..poate facem schimb de capote..
              sigpic

Comment

• @ca mam plictisit asa ca chestie nimic nu iese perfect si nu avem oameni sa faca sa iasa perfect sau cel putin are poate un unghi mia mic sau e din suruburi ,poate e bara de pe mijloc care tine etc etc
                @eu te astept nu-i problema

Comment

• nu de alta dar poate faceam schimb...
                  AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by CT08GNT View Post
                    @ca mam plictisit asa ca chestie nimic nu iese perfect si nu avem oameni sa faca sa iasa perfect sau cel putin are poate un unghi mia mic sau e din suruburi ,poate e bara de pe mijloc care tine etc etc
                    @eu te astept nu-i problema
                    Ia-o singurel la slefuit. Masori si iar masori, iar apoi pui munca in aplicare. Nu te poti astepta sa-ti faca altul bine si ieftin. Poate doar cand iti e ruda, insa nici atunci.
                    Vrei ceva cum trebuie, fa-o singur sau cu prietenii.

Comment

• asta e ca nu prea a fost ieftin .... cred ca asa o sa fac sau o dau la schimb asa ca cine vine primu la mare facem schimbu

Comment

• da-mi un link te rog cu niste poze cu capota ..mai detaliate daca ai..sau un id de messenger pe pm.mersi
                        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• poze noi
                          home made
                          si vor mai veni sapamana asta trantia intr-un final
                          Attached Files

Comment

• ce ai avut cu proiectoarele?
                            si apropo, de treaba cum ca e stramba aia sau mai stiu io ce...am vazut vara asta multe loganuri de pe forum in realitate si nu sunt asa impecabile ca in poze...idei originale, foarte bine, da nu inseamna ca aspectu e perfect...asa ca nu cred ca isi au rostu comentariile astea...va dati seama ca daca voi vedeti in poze, el a vazut sigur si pe live, problema e sa nu dai bani multi si sa fie buleala mare...daca e facut de mana ta, mi se pare mult mai important decat daca e perfect
                            Last edited by - Geo -; 14 August 2010, 16:25.
                            sigpic

Comment

• dap pai o sa incep sa retusez usile si capota .
                              acuma dupa ce montez arcurile sper sa imi vina maine sau luni cel tarziu si sa ii schimb jantele ceva cu buza pe 15 sau max 16 si sa pun lumini la butoane ca numai am deloc )
                              si cu chestia cu capota dap sunt de acord noi cel putin nu avem nici o vina ca nu avem meseriasi cel putin in cta

Comment

• xxxgeoxxx , triplu x , uitata`te in curtea ta , inainte sa vorbesti de alte masini.
                                CT08GNT , meseriasi varza..da ok , dar nu trebuie sa ei masina cu lufturile alea imense...eu unu asa as fi procedat. o finisau pana iese bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google