If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
inca o cracanata....asta e moda anul asta . pe cand niste angeluri?
Imi place cum arata, mai ales jantele, care sunt mortale.
Ca tot a venit primavara, poate vii pe la Polivalenta, sa o admiram si noi live
Sorine imi plac angelurile dar parca mai bine mi-as lua un kit xenon...pe la polivalenta as venii dar din cate stii programul e destul d incarcat p la noi.ma bucur ca iti plac jantele...oricum multumesc si lui georgex2 si lui mutulik.numai bine si spor la treaba si voua
Distantierele sunt SPARCO dupa cate am vazut in poza cat te-a costat afacerea?banuiesc ca ai luat si alte prezoane mai lungi.Bafta si succes la modificari
de cateva zile am sesizat niste batai in volan,un fel de scartait ca si cand s-ar freca ceva pe un cauciuc cand iau stanga,atat in mers cat si pe loc...daca stie cineva ce ar putea cauza lucrul acesta astept niste pareri...
multumesc
vand anv.NANKANG ULTRA SPORT NS2 .205.55.15
au in jur de 5000km si sunt impecabile,fara taieturi,galme sau intepaturi.
profil v in jur de 7-8mm
le am de noi cumparate din magazin in 2009
a trecut mult timp de cand nu am mai postat pe aici si am mai schimbat cate ceva....
-distantiere de 2cm fata spate
-cauciucuri zeta linea 195.50.15
-arcuri h/r
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment