B 81 W B M

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Simplu si la obiect, imi place mult!!!
    sigpic
    The MVP

Comment

Multumesc pt urari.Masina are 8100 km si abia a implinit un an.
      am luat varianta aceasta pt ca nu prea mai aveam bani atunci si chiar luam o varianta mai echipata tot nu ma puteam abtine sa nu ii fac niste mici
      modificari.
      Oricum sunt multumit de ea...

Comment

Astazi am gasit niste zgarieturi pe masina si sunt f suparat.Stie cineva cu ce as putea sa incerc sa le scot?Polish,ceva?Sper sa nu fie nevoie de revopsire pt ca nu sunt adanci.Offfff

Comment

Daca nu au ajuns pana la metal, se poate rezolva cu un simplu polish.

Comment

Maine ma duc la cineva sa o polisheze si sper sa nu se mai vada zgarieturile

Comment

Grupul celor care au in componenta numarului de inmatriculare litera W te saluta )

Comment

MULTUMESC.Si eu va salut

Comment

Marius, vezi ca la Metro se gasesc masini de polishat, cu pretul cam 80 ron. Cumperi si niste pasta si la treaba. Speli bine locul zgariat, dai cu o carpa putina pasta, o lasi sa se usuce cam 5min., dupa care folosesti masina. Aceasta metoda este eficienta la zgarieturi superficiale.
                  A, sa nu uit, imi place foarte mult cum ti-ai luminat ineriorul.
                  Last edited by valeriu61; 15 July 2008, 13:51.
                  Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Eu sper sa o rezolv maine cu baiatul la care o sa ma duc.Lucreaza la service Meridian si are si masina de polishat....Va spun maine ce am facut si daca iese bine poate ma duc sa-mi i-au si toba...

Comment

Pana la urma am rezolvat problema cu zgarieturile cu un polish.Intre timp mi-am luat si o toba.O sa pun si niste poze.....

Comment

Niste poze cu noua mea toba.
                        am cautat una cu amortizor de zgomot pt ca cea normala este foarte zgomotoasa,mai ales la drum lung
                        Attached Files

Comment

Dap frumos. Sa vedem cum suna
                          sigpic
                          The MVP

Comment

Originally posted by marius_b81wbm View Post
                            Pana la urma am rezolvat problema cu zgarieturile cu un polish.Intre timp mi-am luat si o toba.O sa pun si niste poze.....
                            Sa pui un filmulet sa vedem cum se aude

Comment

Trebuia sa o montez astazi ,dar e sarbatoare si nu a mai vrut mecanicul.Oricum abia astept si eu sa o montez si o sa incerc sa pun si un filmulet cu noul sunet.....

Comment

Marius imi spui si mie te rog frumos unde ti-ai pus geamurile fumuri autorizate si pe fata si pe spate?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google