B 81 W B M

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.Am pus folia la Gerom pe Sos Mihai Bravu.Este chiar la podul peste Dambovita o cladire galbena si scrie Gerom cu verde

Comment

Aici stau yo chiar langa ei.MOnteaza alarme auto,nu stiam k monteaza si folie.Un pret poti sa imi spui te rog ?

Comment

Pai eu am dat 550 RON.Suntem cam vecini de cartier

Comment

Da-mi un id de messenger pm k sa vb mai multe...

Comment

Marius_b81wbm.Mai rar stau pe mes ....

Comment

Sau daca mai vrei sa ma mai intrebi ceva poti sa-mi trimiti un mesaj privat aica

Comment

Tu unde stai mai exact? EU stau spre statia de metrou Timpuri noi...La 4 strazi de Gerom.Ai idee trebuie sa imi fac progamare dinainte ?

Comment

Da trebuie sa-ti faci programare si daca tot stai aproape poti sa te duci pana acolo.Eu am un nr de tel dar nu stiu daca mai e valabil.
                  eu stau la o statie de tramvai de metrou pe Nerva Traian

Comment

Multumesc mult marius.Astazi am fost si mi_au spus k ma suna ei cand sa ma duc sa le las masina si m-au sunat in 10 min timp in care eu eram vizavi la spalatorie.In 2 ore a fost gata:Fata + spate si luneta.

Comment

Pe unde as putea sa montez si eu toba?Ma poate ajuta cineva?Si un pret daca se poate...........

Comment

Chiar Nu Vrea Sa Ma Ajute Nimeni?

Comment

Am eu pe cineva... Luni te rezolva... Lasa-mi nr de tel pe privat

Comment

Nu m-ai mai sunat....

Comment

Multam de urari... Oricand cu placere... Vreau sa vad poze cu noua toba

Comment

Sa o stapanesti sanatos !
                                Frumos Golanelul,sa vedem si restul de modificari dupa ce sunt gata,bafta
                                parca te-am vazut saptamana trecuta pe la uniri sau ma insel eu ?
                                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google