B 81 W B M

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce probleme ai intampinat ?
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Vreau sa stiu daca se poate mari gaura butucului jantelor

Comment

Nu stie nimeni?

Comment

Nu ai marimea de 60 mm cat ai nevoie pentru Logan ??
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Pai am inteles ca janta are gaura un pic mai mica si nu ar intra pe butuc....

Comment

Am reusit sa gasesc niste jante RW pe 15,J 7 cu tot cu cauciucuri.
              Am gasit si unde sa maresc gaura butucului.Acum urmeaza sa le reconditionez un pic acasa si sa le vopsesc albe.Niste poze cu ele pe un cielo....
              Attached Files

Comment

Cred ca da bine albe...La ce pret le iei?Nu e cam riscant?Ca daca nu e facuta profesional marirea..O sa bata....
                sigpic

Comment

Jante cu buza ... Spitele negre si restu argintiu ( ambele culori metalizate ) ... Cauti si 4 capace ca sa acoperi gaurile din mijloc si aia e ... Daca mai ai si masina coborata e crima si pedeapsa ( merge pe burta :P )

Comment

Le-am luat cu 650 lei toate,mai ma costa 60 modificatul pe care o sa-l fac la o uzina de pe langa Timpuri Noi.Trebuie largita gaura butucului cu max 2mm,deci nu ar avea cu ce sa afecteze,roata oricum se centreaza cand strangi suruburile.

Masina deocamdata nu e lasata,dar pe viitor cine stie....
                    Dupa ce o sa le montez as vrea sa vin si eu la o intalnire daca s-ar putea?....

Comment

Nu te primim ! Glumesc ! Poti veni si daca nu ai jante !
                      sigpic

Comment

Sa ai grija cu acea rectificare la jenti ca sar putea sa-ti bata la viteza.Poate vei rezolva mai repede problema cu niste inele de centrare

Comment

Inelele de centrare se folosesc doar atunci cand este mai "larga" gaura jantei decat butucul rotii ( ce exprimare scz) . Deci, Sandu are o mare dreptate ! Mare grija pe ce mana de strungar sau..Ce o fi el dai jantele ! Trebuie sa fie perfect rotunde !
                          Bafta multa !
                          sigpic

Comment

Lucrarea o sa fie facuta de un strungar cu experienta si nu ar avea de ce sa fie probleme.El oricum mi-a spus ca a mai facut asa ceva pt mai multe persoane.

Mi-ar fi de ajutor daca as stii dimensiunea gaurii butucului de la o janta de logan....Ma poate ajuta cineva?

Comment

60 mm , parca! Sa ma corecteze cineva daca zic gresit !
                              sigpic

Comment

Ai grija cum ti le face "mesteru" ... Am mai vazut eu meseriasi pusi pe fapte cu piesa clientului

sa ne ti la curent

bafta !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google