B 81 W B M

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am reusit sa maresc gaura butucului dar acum am o noua problema cu cele de pe fata pt ca imi ating in etrier.Ce as mai putea face in situatia asta?

Comment

Nu am nici o solutie?

Comment

Comment

Distantier.

Comment

Am reusit sa o rezolv pilind putin coltul etrierului.Le-am si montat si pot sa spun ca se cunoaste din plin diferenta mai ales pe curbe.Ce am observat e ca merge un pic mai greu servo si trebuie sa le echilibrez pt ca incepe sa-mi tremure volanul cand trec de 110 km/h

Comment

Arata foarte bine, multi km fara probleme !

Comment

Da bine pe masina...Sunt super
                Acu in legatura cu toba...Dc face zgomot si cu silencer-ul pus ?
                Am toba exact ca a ta..Si acnd ii pun silencerull...Se aude ca ce`a originala; cand il scot..E crima. Ai doar finala ?

Comment

Super jantele sa le stapanesti sanatos si fara incidente !

Comment

Pt andreea13.In mers abia se aude zgomotul tobei cu silencer-ul pus.

multumesc si ma bucur ca va place

Comment

Sunt frumoase, dar eu zic ca ti-ar trebui niste arcuri sport sa ti-o lase ma jos, ca zici ca-i jeep asa inalta.
                      sigpic
                      The MVP

Comment

Are dreptate MVP..Lasata umpic si nu o mai clintesti dupa sosea...

Comment

Pe cielo nu arata fain de nici o culoare,dar pe logan arata bestial.Frumoasa masina....Simpla si cu bun gust

Comment

cred ca jantele astea nu dau bine pe nici o alta nuanta de culoare insa pe masina ta dau ff bine , arata misto .
                            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

super frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si spor la cat mai multe modificari
                              si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google