Loganul Meu 2, 1.5dci 90cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos.

Comment

Foai ce turatie ai la 140 ). Turatia aia o am eu la 100 la ora., cred) Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos, atentie la hoti, multi km fara incidente. De curiozitate, au pus si kit de incalzire in scaune?
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Nu, nu mi-au pus. Cand am intrebat de ce, mi-au zis ca nu erau disponibile. In conditiile in care eu am dat comanda in noiembrie. Sincer, initial m-am floscait, dar masina avand incalzire suplimentara electric, nu pot spune ca le-am simtit lipsa.

Comment

Frumoasa masina, imi place la nebunie, mai ales culoarea. Ce sa zic , sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara evenimente.

Comment

Să te poarte sănătos şi să te bucuri de ea !

Comment

Sa o stapanesti sanatos.Foarte interesant motorasul si mai ales cutia,nici nu imi vine sa cred ca e in 5 trepte,pai la Ceed-ul meu benzinar de 1.6 la 100km/h am 3000Rpm )
              Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

Imi place masina. Interesanta masina cu culoarea asta... Sa te poarte sanatos si sa te bucuri de ea!!!
                MY CLA

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Cati km ai pana acum ca vad ca ai ajuns pe la 160 km/h ))

Comment

Imi place tare mult noul Logan, e alta mancare de peste daca pot scrie asa . As vrea sa vad unul cu suspensie sport si cu niste jante mai mari. Bestial ar arata!
                    Sa-l stapanesti sanatos!
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Poti detalia putin ce inseamna incalzire suplimentara electric?!
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Originally posted by andrei_mircea View Post
                        Poti detalia putin ce inseamna incalzire suplimentara electric?!
                        In momentul in care dau drumul la caldura, motorul fiind rece, habitaclul se incalzeste cu ajutorul unor rezsitente electrice. Ca un resou..

Originally posted by ciprs View Post
                        Sa o stapanesti sanatos! Cati km ai pana acum ca vad ca ai ajuns pe la 160 km/h ))
                        Am 500 de km acum, cand am scos-o pe A2 aveam vreo 250...
                        Last edited by budaipmihai; 13 February 2013, 00:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

foarte frumoasa masina sa ai mult noroc la ea si fara incidente, iar in legatura cu muzica woofaru e o alegere buna, dar condensatoru mai putin poate ca are si nu vad eu in poza incan un surub pentru remot daca nu are atentie mare iarna iti face surpriza sa nu mai ai curent iti maninca toata bateria asta ti-o zic din propria experienta si eu amavut unu de 2 farazi si dimineata ghinion mia stors bateria, asa ca lam insurat si mi-am cumparat o baterie din Ungaria speciala pentru sound care a fost in jur de 350 ron.. multa bafta pe viitor
                          Attached Files
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

E superba!Bravo!
                            Sa-i faci si tu un video 0-100 si o acceleratie in a 4-a de la 80km\h ii dai blana.Cand e drumul liber si nu in localitate.

Comment

Originally posted by Dan_Ionut View Post
                              E superba!Bravo!
                              Sa-i faci si tu un video 0-100 si o acceleratie in a 4-a de la 80km\h ii dai blana.Cand e drumul liber si nu in localitate.
                              Multumesc. Cu prima ocazie cand mai ies din Bucuresti.

Comment

Poze noi. Am achizitionat o statie Rockforf Fosgate, old-school. Este o statie veche de la RF, dar cu referinte foarte bune si cunoscuta pe forumurile de afara pentru calitate. Are 150W RMS in punte.
                                Vedem ce iese.
                                Hu de pe logan nu are iesire pentru woofer, deci va trebui sa ma leg cu semnalul la boxele din spate. Vad ca are intrare HIGH, deci inteleg ca nu imi mai trebuie filtru hi-low?

Avem printre noi pe cineva care ar putea sa ma ajute cu o schema de montaj ? Statie cu intrare high, condensator, woofer. As fi recunoscator.

PS. Fi-mea cea mica este foarte interesata de statie... i-am explicat in detaliu caracteristicile tehnice...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google