Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos.
Loganul Meu 2, 1.5dci 90cp
Collapse
X
-
Imi place tare mult noul Logan, e alta mancare de peste daca pot scrie asa . As vrea sa vad unul cu suspensie sport si cu niste jante mai mari. Bestial ar arata!
Sa-l stapanesti sanatos!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View PostPoti detalia putin ce inseamna incalzire suplimentara electric?!
Originally posted by ciprs View PostSa o stapanesti sanatos! Cati km ai pana acum ca vad ca ai ajuns pe la 160 km/h ))
Comment
-
foarte frumoasa masina sa ai mult noroc la ea si fara incidente, iar in legatura cu muzica woofaru e o alegere buna, dar condensatoru mai putin poate ca are si nu vad eu in poza incan un surub pentru remot daca nu are atentie mare iarna iti face surpriza sa nu mai ai curent iti maninca toata bateria asta ti-o zic din propria experienta si eu amavut unu de 2 farazi si dimineata ghinion mia stors bateria, asa ca lam insurat si mi-am cumparat o baterie din Ungaria speciala pentru sound care a fost in jur de 350 ron.. multa bafta pe viitorAttached Files
Comment
-
Poze noi. Am achizitionat o statie Rockforf Fosgate, old-school. Este o statie veche de la RF, dar cu referinte foarte bune si cunoscuta pe forumurile de afara pentru calitate. Are 150W RMS in punte.
Vedem ce iese.
Hu de pe logan nu are iesire pentru woofer, deci va trebui sa ma leg cu semnalul la boxele din spate. Vad ca are intrare HIGH, deci inteleg ca nu imi mai trebuie filtru hi-low?
Avem printre noi pe cineva care ar putea sa ma ajute cu o schema de montaj ? Statie cu intrare high, condensator, woofer. As fi recunoscator.
PS. Fi-mea cea mica este foarte interesata de statie... i-am explicat in detaliu caracteristicile tehnice...
Comment
Comment