If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vezi ca s-ar putea sa nu fie de la bec!
Sunt 2 situatii : sonda de marchariere din cutia de viteze sa fie rupta...ai agatat in ceva cu ea ...
Sau siguranta care raspunde de mersul inapoi si de pozitii ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Verifica sigurantele daca sunt bune, daca nu s-ar putea sa fie becul. Sonda de march-arriere se strica deobicei foarte greu, nu cred sa fie asta cauza.
la mine s-a rupt...plus ca era un lot de masini care venea cu ele defecte din fabrica.Am platit 1.5 mil pe ea...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
pai eu zic ca daca ar fii de la siguranta nu ar merge tot stopul..doar nu e siguranta pt fiecare bec din stop?????iar sonda de march-arriere nu cred ca sa stricat pt ca nu am avut in ce sa o agat...capota nu i-am mai deschis-o de vreo 3 luni iar masina e umblata numai prin oras pe drum normal fara gropi..
sonda e undeva in cutia de viteze...
Sigurantele sunt pentru semnalizari,pentreu pozitii,pentru mersul inapoi...nu mai stiu exact cum sunt combinate..deci poate sa nu mearga mersul inapoi si sa mearga restul stopului.Si daca ai stopuri clare..becurile sunt aceleasi din cate stiu..trebuie doar sa il scoti din stop si sa il inlocuiesti..mare scofala nu e
sonda e undeva in cutia de viteze...
Sigurantele sunt pentru semnalizari,pentreu pozitii,pentru mersul inapoi...nu mai stiu exact cum sunt combinate..deci poate sa nu mearga mersul inapoi si sa mearga restul stopului.Si daca ai stopuri clare..becurile sunt aceleasi din cate stiu..trebuie doar sa il scoti din stop si sa il inlocuiesti..mare scofala nu e
daca nu e becul..vezi sigurantele...uitate in manual ca iti explica sigur care este siguranta pentru mersul inapoi,si daca nici aia nu e ...e sigur sonda!
daca nu e becul..vezi sigurantele...uitate in manual ca iti explica sigur care este siguranta pentru mersul inapoi,si daca nici aia nu e ...e sigur sonda!
uite la chestia cu uitatu` in manual nu ma gandisem...ms mult de sfat
eu asa am facut ..si dupa ce m-am chinuit vreo ora cu sigurantele..am ajuns la concluzia ca nu e siguranta... din cate imi amintesc pozitile si mersul inapoi erau pe aceeasi siguranta ,nu mai stiu..ca era acum 1 an si ..
stiam eu ceva cu ce e cuplata siguranta aceea..nu cu pozitiile ci cu frana ! Uitatea sa vezi daca ti se aprinde frana...daca da..atunci nu e ded la siguranta!
necaz dupa necaz...ce face lumea cand se plictiseste....cum sa repar si eu asta...o merge numai din vopsea sau trebuie sa dau si cu chit???pt ca este zghariat cu cheia si este apasat tare..a ramas sant
de ce o fii lumea asa de dusmanoasa???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment