MAC-ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Merge cu un creion de vopsea si polishata zona la sfasit.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

adica cum??..creion de vopsea????? :-?? ca nu prea cunosc termenul si de pe unde pot face rost de acest creion pt culoarea masini mele???iar masina de polishat habar nu am de unde sa fac rost(stiu ce e aia)..

Comment

ai rezolvat cu becul de la mersul inapoi?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Andrey_MAC
          KM parcusi intr-un an si 7-8 luni
          putini,eu am 7200Km facuti in 3 luni

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
            ai rezolvat cu becul de la mersul inapoi?
            credema ca nu am stat de bec..nu am avut timp deloc si mai ales ca e tata plecat cu masina .....pe mine ma intereseaza cum pot face zgarietura aceea de pe portbagaj

Comment

Daca vii in Bucuresti sau gasesti pe undeva prin Pitesti, sunt niste "markere" care u in ele vopsea. Iti iei culoarea masinii si dup-aia dai pe locul respectiv. O sa iasa foarte bine, dar o sa trebuiasca polishata la sfarsit zona aceea mica (de 3-4 cm). Polish poti sa iei daca te duci la un service Dacia (mai ales ca esti din Pitesti ) si sa ceri unui vopsitor niste polish. Daca ii dai 10-15 ron iti da o sticluta.
              Bafta in rezolvarea problemei!

Comment

Io zic ca nu e asa bun creionu , nu cred ca gasesti la culoare , si orcum o sa ramana urma o sa fie mai adanc. Reparo pe casco , iti scoti si alea cu Dacia By Renault, 1,6 si gata.....si o faci gratis...
                sigpic

Comment

E foarte complicata treaba cu Casco si nu merita la cat de mica e zgarietura aia. Pierde cateva zile cu umblatul pe la politie, asigurator, service.
                  Last edited by andrei; 29 May 2007, 13:47.

Comment

Si eu am patit tot in zona aia, a cazut unu cu bicicleta,se gaseste la piese auto un set cu creion de retus facut din ceara foarte tare,si o sticla cu polish,sunt diferite culori si costa vreo 38 roni.Eu am dat de trei ori si acum numai daca te uiti atent se vede,si era tot sant se vedea sprit chitul.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

creionul am inteles ca tine nu stiu cite spalari
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Nu se ia niciodata vopseaua data cu creionul. Ce ai auzit tu e gresit. Doar e aceeasi vopsea cu cea din spray sau cea a vopsitorilor.

Comment

aha..multumesc de sfaturii tuturor...o sa incerc cat de curand cu acel creion de ziceti voi...dar cu polisatul trebuie sa ma duc la service sa il fac.......apropo andrei nu sunt din Pitesti sunt din Curtea de Arges.. ms oricum de sfat tuturor

Comment

N-ai de ce sa te duci in service la polishat, se da foarte usor in 2 minute: iei putin polish pe o carpa si freci putin zona afectata. Dup-aia cureti zona cu o carpa inmuiata in apa si gata.

Comment

Sa ai grija cand dai cu polish , se freaca circular nu drept.
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Arata f bine..sa o stapanesti sanatos si fara evenimente;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google