Merge cu un creion de vopsea si polishata zona la sfasit.
MAC-ul meu
Collapse
X
-
-
Daca vii in Bucuresti sau gasesti pe undeva prin Pitesti, sunt niste "markere" care u in ele vopsea. Iti iei culoarea masinii si dup-aia dai pe locul respectiv. O sa iasa foarte bine, dar o sa trebuiasca polishata la sfarsit zona aceea mica (de 3-4 cm). Polish poti sa iei daca te duci la un service Dacia (mai ales ca esti din Pitesti ) si sa ceri unui vopsitor niste polish. Daca ii dai 10-15 ron iti da o sticluta.
Bafta in rezolvarea problemei!
Comment
-
E foarte complicata treaba cu Casco si nu merita la cat de mica e zgarietura aia. Pierde cateva zile cu umblatul pe la politie, asigurator, service.Last edited by andrei; 29 May 2007, 13:47.
Comment
-
Si eu am patit tot in zona aia, a cazut unu cu bicicleta,se gaseste la piese auto un set cu creion de retus facut din ceara foarte tare,si o sticla cu polish,sunt diferite culori si costa vreo 38 roni.Eu am dat de trei ori si acum numai daca te uiti atent se vede,si era tot sant se vedea sprit chitul.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Nu se ia niciodata vopseaua data cu creionul. Ce ai auzit tu e gresit. Doar e aceeasi vopsea cu cea din spray sau cea a vopsitorilor.
Comment
-
N-ai de ce sa te duci in service la polishat, se da foarte usor in 2 minute: iei putin polish pe o carpa si freci putin zona afectata. Dup-aia cureti zona cu o carpa inmuiata in apa si gata.
Comment
Comment