B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B-555-bas

salutare la toata lumea ,incep aici o istorie a acestei masini care dupa circa 3 ani care ma suportat merita sa o laudam si pe ea si atentie este doar inceputul ,,

istoria incepe in 2010 cand ma-m angajat la o firma de paza ca agent de interventie si dupa 2 luni vechime conducrea firmei a otarat ca merit sa iau acesta masina la ramanere ,dar sa trecem la lucruri serioase

B-91-ZXH este un logan 1,5dci variante kiss fm fabricata in 2008 ,si condusa de noua de mine

masina este fuul si in cei 4 ani inmpliniti a fost facute revizile ca la carte ,ea avand in momentul in care scriu aceste randuri 49300 de km
    luna trecuta iam facut si ultimarevizie ,schimbat distributie ,placute si discuri si restul se stie ce trebuie schimbat la o revizie ,

ia-m adaugat urmatoarele nebunii >
    sa colorat aferent bordul cu leduri ,xenoane proiectoare ,bixenoane h4 ,sau cumparat si urmeaza sa se monteze leduri sub bord ,la nr de inmatriculare si plafoniera sa lumineze mai puternic tot pe led ,sau mai cumparat o preche de jante rh pe 15 sau vopsit ,si urmau sa fie echipate cu michelin energy dar din pacate jantele imi atinge in etrieri ,si aici nu am decat 2 optiuni prima optiune este sa le vand cuiva care se poate folosi de ele si a doua optiune este sa achizitionez un set de distantiere si prezoane ,sa le centram ca la carte si sa le montam ,dar asteptam sa intram legal in posesia masini care se pare caeste pe data de 28-02-2013 ,urmeaza sa se decolanteze ,poliseze si binenteles sa punem o folie frumosa ,si restul mai astept sugestii de la voi

In primul rand, bun venit printre noi. In al doilea rand, sa o stapanesti sanatos si spor la modificari. Asteptam poze cu ea.

Comment

tot odata am uitat sa spun ca firma mia pus la dispozitie in acelasi regim noul logan lam vazut foarte dragut abia astept sa imi petrec urmatori 4 ani in ea este varianta ca asta dar se pare ca nu mai este kiss fm si nu are navigatie si geamuri spate electrice ,tot albastra o sa adaug poze si cu noua achizitie

Comment

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe drumuri placute impreuna.
        Te asteptam cu pareri si despre noul logan.
        Bafta
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

Comment

sincer ,deocamndata doar lam vazut pe exterior cum mil da cum imi dau cu parerea si pun si poze

Comment

Asteptam pareri mai de graba - de vazut l-am tot vazut pana acum
            Merci
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

ok ce am vazut asa pe dinafara imi place ,este putin mai agresiv

stie cineva cum sau unde in bucresti unde imi pot repara si eu o linie intrerupta la dezaburire?

si remintes ca astept sugestii pentru tunnig .
              Last edited by vijelie91; 22 February 2013, 09:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by vijelie91 View Post
                ma suportat, ma-m angajat, conducrea firmei a otarat, masina este fuul, 4 ani inmpliniti, a fost facute revizile, iam facut si ultimarevizie, ia-m adaugat, sa colorat, sau cumparat, jantele (corect!) imi atinge in etrieri...
                de groaza...

Comment

Originally posted by robbyman View Post
                  de groaza...
                  ce de groaza ?

Originally posted by robbyman View Post
                  de groaza...
                  daca vrei sa faco ore de ortografie dute fratele meu in padure si lasane
                  Last edited by vijelie91; 22 February 2013, 11:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dupa un schimb de mesaje pe PM, Vijelie va face tot posibilul sa nu mai deranjeze retina cu schinjuirea limibii romane.
                    Last edited by skandal; 22 February 2013, 13:29.

Comment

Gata am inteles sa am grija cu ortografia ,omul din greseli invata

[QUOTE=vijelie91;1424527]Salutare la toata lumea ,incep aici o istorie a acestei masini .

Istoria incepe in 2010 cand m-am angajat la o firma de paza ca agent de interventie, si dupa 2 luni vechime conducerea firmei a hotarat ca merit sa iau acesta masina la ramanere.

B-91-ZXH este un logan 1,5dci varianta kiss fm fabricata in 2008 .,si sant primul utilizator.

Masina este fuul si in cei 4 ani impliniti au fost facute revizile ca la carte ,ea avand in momentul in care scriu aceste randuri 49300 de km
                      luna trecuta i-am facut si ultima revizie ,sa schimbat distributie ,placute si discuri si restul se stie ce trebuie schimbat la o revizie .

Am adaugat urmatoarele nebunii :
                      Sa colorat aferent bordul cu leduri ,xenoane proiectoare ,bixenoane h4 ,sau cumparat si urmeaza sa se monteze leduri sub bord ,la nr de inmatriculare si plafoniera sa lumineze mai puternic tot pe led ,sau mai cumparat o pereche de jante rh pe 15 sau vopsit ,si urma sa fie echipate cu michelin energy ,dar din pacate jantele imi atinge in etrieri ,si aici nu am decat 2 optiuni, prima optiune este sa le vand cuiva care se poate folosi de ele ,si a doua optiune este sa achizitionez un set de distantiere si prezoane ,sa le centram ca la carte si sa le montam ,dar asteptam sa intram legal in posesia masini care se pare ca este pe data de 28-02-2013 ,urmeaza sa se decolanteze ,polisheze si binenteles sa punem o folie frumosa , mai astept sugestii de la voi.
                      Astazi sa cumparat si ledurile care urmeaza sa se monteze ,revin cu poze .
                      Last edited by vijelie91; 22 February 2013, 13:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

arata bine masina sa o stapanesti sanatos multa bafta in continuare
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Merci frumos,sau aschizitionat 5 benzi cu leduri smd culoare albastra si o banda alba,care se vor monta ,tot odata sa cumparat si scrisul DACIA argintiu care sa montat pe volan, sa montat si ledurile albe la nr

Va continua ,binenteles va urma si poze

Un pic de ajutor ,am achizitionat 4 bucati banda led si as vrea sa le montez dar nu stiu de unde sa ma leg.
                          De preferinta as vrea sa na leg de plafoniera ,in momentul in care inchid si deschid masina sa se aprinda si sa se stinga .

Astept parerile colegilor

Cumpar distantieri

Cumpar distantieri

Am gasit pe internet azi o masina cu jantele indentice ca ale mele ,am sa atasez o poza sa imi dati sugestii,am gasit si distantiere de 5mm .
                          Acum nu stiu ce sa fac sa imi iau distantiere si prezoane care le-am gasit la pretul de 160 de ron ,ma mai costa 120 de ron centrarea lor si cu pretul lor de achizitie de 400 de ron +vopsitul 100 de ron ajung undeva la 800 de ron ,acum eu zic ca se merita ,voi ce parere aveti
                          Last edited by vijelie91; 23 February 2013, 15:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am atasat si o poza cu masina respectiva .
                            Attached Files

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google