B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bravo, frumoasa masina, da jos tot colantul si tine-o cat mai simpla si ingrijita, mai ales din punct de vedere tehnic ca restul vin de la sine !!!
    sigpic
    The MVP

Comment

Sal nu este a mea ,cea rosie este o poza gasita pe net dar cu jante la fel ca ale mele . si oricum folia pe spate daca este pusa cu talent este superba

Salutare

Asta seara nu aveam ce face la servici si am montat o banda de leduri smd culoarea albastra in portbagaj se vede super .
      Last edited by vijelie91; 24 February 2013, 00:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

S-a montat inca o banda in interiorul masinii, deasupra oglinzii si am legat-o de plafoniera. Se vede super.
        Last edited by Niki; 26 February 2013, 11:47.

Comment

Aici nu poti atasa filme.
          Filmul in cauza trebuie sa il atasesi pe you tube (sau alt site de genul) iar aici sa postezi doar link-ul respectivului site.
          Bafta.
          sigpic
          This is My Ride!
          !Visit and enjoy!

Comment

Ms frumos ,bine de stiut pe vitor

Salutare din nou stimati colegi,stie cineva unde pot sa repar si eu dezaburirea luneta ,am o linie dezlipita .

Sa vedem cum vin jantele astea pe masina ,incaltate cu gumele de vara michelin energy .
            Si astazi ducem masinuta la o cosmetica exterioara ,decolantat,polishat ,si binenteles incaltat.
            Asta ca oficial de astazi sunt propietar si in acte .
            Last edited by vijelie91; 28 February 2013, 03:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salutare

Si pozele cu jantele .....
              Attached Files

Comment

Gata de azi sant oficial propietarului B-91-ZXH,si tot odata am inceput serviciul pe noul logan 2 mai am de tras 4 anisori pana imi ramane si asta .drept sa zic foarte frumoasa si asta noua de muncesc pe ea este 1.5 dci

Comment

Alta masina domne loganul asta nou ,

Comment

O mica iesire la munte ....

La munte .......
                    Attached Files

Comment

foarte frumoasa masinuta,si cati mai multi km fara evenimente,iar jantele arata bine ce mai astepti sus cu ele.

Comment

Salutare

Astazi am luat jantele de la centrat ,si urmeaza sa punem gumele de vara pe ele si sa le aruncam pe masina.dar mai intai trebuie am programato vineri si sambata la cosmetica exterioara,decolantare si polishare voi atasa poze cu procedeul complet .dupa care urmeaza autentificare,financiar politie si sa terminam si procesul de schimbare propietar.

Am inteles de la mai multe persoane ca la autentificare daca am bixenoanele pe ea ma respinge.asa ca trebuie sa schimb si becurile,
                        Attached Files

Comment

Pentru a putea fi omologate cu xenon farul trebuie sa fie prevazut cu lupe si sistem de spalare. ...
                          sigpic
                          This is My Ride!
                          !Visit and enjoy!

Comment

Salutare

Eu nu vreau sa le omoleghez vreau oar sa imi fac autentificarea,dar uni proeteni au fost respinsi din cauza asta .....

Comment

Pai atunci e clar ca trebuie sa le dai jos.
                              Din fabrica masina nu a fost prevazuta cu xenon ... deci pentru a fi sigur mai bine le dai jos pana trece autenticitatea.
                              Bafta
                              sigpic
                              This is My Ride!
                              !Visit and enjoy!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google