B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu de 6000k din cate stiu eu

Comment

Ieri sa efectuat si cosmetizarea interioara si sau montat jantele de aliaj cu gumele de vara michelin enrgy ,am facut si un mic drum de test pana la rosiori de vede sa vad cum se comporta cu jantele rezultatul ets foarte multumit ,am sa atasez poze putin mai tarziu,mai astept si sugesti cu ceva inmbunatatiri

Comment

vopseste toate elementele negre in culoarea caroseriei. Aspectul se va schimba mult!
        MY CLA

Comment

Eu vream sa fac buza de la aripa si pragurile negru mat ,ai ideie cat ma costa ?

Comment

masina este si de vanzare ,astazi am facut 50.000,si accept orice test

pret 5000 de euro neg
            Attached Files

Comment

O poti pune pe bursa...pt o vanzare mai rapida

dar de ce te-ai hotarat atat de brusc sa o vinzi, ca din topicurile anterioare pareai foarte entuziasmat de aceasta masina, plus ca ai mai si bagat bani in ea (de fapt cred ca cei 5000 euro ceruti includ si imbunatatirile aduse)

oricum... succes la vanzare

Comment

Salutare

Da cei 500 de euro includ si inbunatatirile aduse ,treba sta in felul urmator .
                E u ma-i am de la firma respectiva alta masina la ramanere in acelasi conditii,si asta sta in fata blocului ,daca imi iau cei 5000 de euro pe ea bine daca nu nu o voi vinde pentru ca eu in continuare voi investi in ea si nu vreau sa scap de ea .dar repet daca imi iau 5000 da o sa ma despart de ea din motive finaciare .
                Attached Files

Comment

salutare

Astazi am fost si am ridicat si baterria de la garantie ,si sau mai adaugat un cap de toba ,si ploape .
                  Attached Files

Comment

parerea mea e sa dai jos ornamentul de la toba,e diesel si trebuia sa iaza gazele,tu acuma ai facut decat sa micsoresti gaura si nu cred ca e bine.

Comment

parerea mea e ca tips-ul ala arata oribil... chiar nu stiam ca exista asemenea tips-uri... care nu mai lasa gazele sa iasa ) o avea si ala un rol bine stabilit, dar nu imi dau seama care e... cat despre pleoape, in culoarea aia, dau ca nuca in perete... colanteaza-le sau vopseste-le in culoarea masinii si vor fi acceptabile.
                      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Ori ca ai luat tipsul ala, ori aruncai banii pe jos, tot acolo ai ajuns.

Dupa ce ca arata ca dracu, nu are niciun rol, nici macar estetic.
                        Cumpar volan de Duster

Comment

se poarta pe masini din astea!!!

Comment

si pe masini "dinalealalte" cum se poarta?

Comment

In privinta - cum arata acel tips - ... nici mie nu imi place; insa fiecare este extrem de subiectiv aici.
                              Dar in privinta functionalitatii motorului acesta reprezinta o mare problema; la motoarele diesel cantitatea de gaze arse eliberata trebuie sa fie una in parametrii bine determinati. Daca se obtureaza in vre-un fel esapamentul se poate ca intreaga compresie sa iti fie data peste cap. Nu am sa intru in detalii aici - dar tine cont de faptul ca pot aparea probleme serioasa la motor in cazul in care esapatia nu este una corecte.
                              Cel mai bine ar fi - daca vrei sa pastrezi acel tips - sa mergi si sa faci o verificare pe gazele emise prin esapament.
                              Bafta.
                              sigpic
                              This is My Ride!
                              !Visit and enjoy!

Comment

da cred ca ,o sa il dau jos ,sa il vand am dat pe 25 de lei .iar in legatura cu ploapele,am paravanturile tot fumuri ,si urmeaza sai cumpar praguri,si sa o vopsesc atunci tot ce este negru

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google