B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca este prelungire, sa zic clasica merge prinsa si cu negrese, acum nu stiu ce prelungire ai tu, iar in legatura cu pragurile sunt mai multe posibilitati, cum ar fi: sa le prinzi cu nituri ceea ce nu te sfatuiesc, sau sa te duci la o firma buna sa ti le puna ei. Sper sa te ajute cat de cat sfatul meu. Bafta!

Comment

• stie cineva vreo firma din bucuresti care monteaza asa ceva

Comment

• voseste-le inainte... Pragurile le poti prinde cu mastic...
        MY CLA

Comment

• si sta cu mastic fara horsuruburi?

Comment

• Daca le prinzi cu ceva sa nu se miste pana se usca bine, tin. Majoritatea le-au prins asa sa nu gaureasca.
            MY CLA

Comment

• neata

deci nimeni nu ma ajuta si pe mine cu pragurile

Comment

• Cauta si tu la My ride colegii care si-au montat praguri si intreaba-i.
                sigpic

Comment

• frumoasa vazuta live ! ! ! Toarce bine ! ! !
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• salutare

astazi sau facut mici retusuri la ea ,sa montat pragurile ,sa vopsit tot ce era negru in albastru,sa schimbat filtru motorina

Originally posted by B-64-MVP View Post
                    frumoasa vazuta live ! ! ! Toarce bine ! ! !
                    si a ta este foarte frumoasa ceva foarte frumos

tot astazi sa gasit un surub la bara stabilizatoare rupt maine urmeaza sa il schimbam
                    Last edited by vijelie91; 21 May 2013, 23:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cum ai montat pragurile?

Comment

• A iesit foarte bine, numai ca eu as da jos sticker-le alea de pe portbagaj, arata urat.
                        Inca ceva, la cat praf era acolo in garajul ala unde ti-a vopsit-o , ma mir ca ti-a iesit bine.
                        Bafta in continuare, ai o masina ingrijita.
                        sigpic

Comment

• sal

mie imi plac stikerele se uda pe jos in garajul respectiv sa nu se ridice praful ,da eu am pus mult suflet in masina asta,astept sa imi vina eleronul de la luneta si sa caut si un eleron pentru portbagaj si gata nui mai fac nimic ajunge
                          Attached Files

Comment

• Ai putea sa ii mai pui niste arcuri mai soft, gen: Eibach, Weitec.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by rudy_grf View Post
                              Ai putea sa ii mai pui niste arcuri mai soft, gen: Eibach, Weitec.
                              nu vreau sa o mai cobor ,fac multe drumeti la munte

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google