B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal

se vinde aceasta masina ,accept orice test pret urgent 4200 euro
    0767141062

Comment

• Trebuie sa faci un post separat si tu pentru vanzare, dar nu cred ca o sa iei cat ceri.
      Masina arata binisor exceptand suportii aia de numar vopsiti si colantele de pe capota portbagajului.
      real power..... diesel power by

Comment

• asta este eleronul
        Attached Files
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• sal

tinand cont ca masina este in stare ireprosabila +ca are un set de jante de tabla cu gume de iarna aproape noi revizile la zi si accept orice test cu ea eu zic ca este bine .

Comment

• revenire

Salutare si uite cum am reusit sa trec cu brio peste niste probleme si nu mai vand masina .din contra am mai aranjato putin va place
            Attached Files

Comment

• sal

Sa inteleg ca nu va place masina mea.
              Attached Files

Comment

• Frate masina nu arata rau... dar felul in care scrii tu aici lasa mult de dorit. Incerca sa folosesti si ceva semne de punctuatie ca sa intelegem si noi ceva.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

• sal

Ok am inteles.....

Comment

• sal

Ma bate gandul sa achizitionez o pereche de faruri cu lupe si nu stiu ce sa fac ....
                    Attached Files

Comment

• Mai bine pui lupa Bi-xenon decat alea parerea mea
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Originally posted by vijelie91 View Post
                        Ma bate gandul sa achizitionez o pereche de faruri cu lupe si nu stiu ce sa fac ....
                        Raspunsul este simplu.

Nu!

Cumpara altceva de banii pe care vrei sa-i dai pe acele faruri.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• sal

mersi frumos pentru ajutor dar ,in loc de acele faruri mai bine punem folie autorizata.
                          Eu oricum am montat pe masina bixenoane pe faruri si xenoane pe proiectoare.

Si ma incanta si ideia cu lupa dar nu stiu unde sa monteaza asa ceva, si cat costa.

Comment

• Xenon in proiectoare? La ce ajuta?

Am tot urmarit topicul tau si am incercat sa ma abtin. Dar sincer, nu mai pot.
                            Este parerea mea, nu trebuie sa fii si de acord cu mine.
                            -ledurile alea din bara si de la oglinda nu dau bine deloc. Zici ca a venit Craciunul
                            -xenon-ul in proiectoare nu stiu ce rol are
                            -farurile pe care vrei sa le cumperi sunt hidoase
                            -nu imi plac pragurile, pentru ca nu ai continuitate deloc
                            -ai putea sa dai jos sticker-ul cu KissFm de pe aripi

Urmareste topicurile colegilor de pe forum. Sunt destule masini care arata foarte bine. Asta ca sa iti faci o idee de cum ar trebui sa arate.
                            Acum depinde si de cat esti dispus sa investesti in masina. Dar daca tot dai bani, nu ii da pe prostii.
                            Succes!
                            Last edited by Pacco; 14 October 2013, 09:45.
                            sigpic

Comment

• sal

deci stikerele cu kiss fm nu le dau jos ca asa a venit masina .si initial in proiectoare am avut leduri si nu luminau deloc asa ca am pus xenoane si ledurile de oglinda le am pus pentru ca in toata masina sunt leduri albastre la picioare si sus la oglinda in loc de lumina ei este tot albastra .ledurile din bara le am pus pe lumina de zi dar le am vopsit albastru si le pot prinde doar cand vreau eu.si pragurile nu au continuitate ca trebuia si o pereche de bari dar.....
                              Last edited by vijelie91; 14 October 2013, 09:48.

Comment

• Si eu tot kissfm am si am dat jos stickerele.
                                Vad ca te-ai suparat pe mine. Nu am spus-o in nume de rau. Este doar parerea mea. Mai departe, faci cum consideri ca este mai bine.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google