B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cosmin83 View Post
    Foarte fumos a iesit,inaite sa le vopsesti cu ce ai dat pe plastic?
    Asa ceva am folosit ...
    Attached Files

Comment

• Originally posted by Rey91 View Post
      ar merge o tapiterie neagra pe scaune
      Da ma bate gandul sa fac si fetele de usi tot negre si sa schimb si tapiteria ...

Originally posted by M.FLORIN View Post
      Ce e aia o brigeta? ... bricheta vrei sa zici ... sau?
      SCZ eram dupa 24 de ore nedormit ........
      Last edited by vijelie91; 17 October 2013, 09:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sal

Si dupa o mica pauza am mai montat si eu pe masina leduri manere interior si manere exterior ,am achizitionat si eleron luneta si oglinzi cu semnal care urmeaza sa le montez ,
        Daca cineva poate sa ma ajute si pe mine cu eleronul de luneta cum se monteaza sau chiar sa ma ajute fac cinste ......o sa revin cu poze

Comment

• sal

Astazi am terminat montarea ledurilor si am mai montat si oglinzile noi
          Attached Files

Comment

• sal

Acuma cine ma ajuta cu montajul la un eleron pe luneta.o ideie ceva

Comment

• sincer nu mio lua in nume de rau.. nu imi place deloc albastrul ala
              e doar parerea mea(gusturile nu se discuta) .. tie daca iti place e ok

Comment

• sal

mie imi place asta este culoarea acuma daca voi face rost de bani o voi vopsi alt albastru mai frumos

Comment

• sal

Acuma cine ma ajuta cu montajul la un eleron pe luneta.o ideie ceva.....

Comment

• stiu pe cineva care l-a montat cu silicon sanitar si il are de aproape 2 ani acolo,daca crezi ca nu te descurci mergi la un service care monteaza parbrize,bafta!

Comment

• Sal

Originally posted by dorupopa2006 View Post
                      stiu pe cineva care l-a montat cu silicon sanitar si il are de aproape 2 ani acolo,daca crezi ca nu te descurci mergi la un service care monteaza parbrize,bafta!
                      Ms frumos o sa incerc si acolo

Comment

• Arati bine cu noile oglinzi, de unde te-ai legat cu semnalizarea?

Comment

• Eu eleronul l-am lipit cu silicon de parbriz,costa undev ala 80 ron,daca vrei sa il pui tu trebuie sa fiti in doi,alfel nu o sa reusesti singur,eu cand l-am lipit pe colturi am pus si ceva greutati sa se lipeasca bine si l-am lasat pana a doua zi,bafta.

Comment

• Originally posted by jelly View Post
                            Arati bine cu noile oglinzi, de unde te-ai legat cu semnalizarea?
                            De la semnalele din aripi

Originally posted by cosmin83 View Post
                            Eu eleronul l-am lipit cu silicon de parbriz,costa undev ala 80 ron,daca vrei sa il pui tu trebuie sa fiti in doi,alfel nu o sa reusesti singur,eu cand l-am lipit pe colturi am pus si ceva greutati sa se lipeasca bine si l-am lasat pana a doua zi,bafta.
                            Adica ce greutati ai pus ?
                            Last edited by vijelie91; 10 November 2013, 13:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sal

Ieri am reusit si am montat pe masinuta mea si incalzirea in scaune .ACum asteptam sa achizitionam si acel dvd care vine echipat noul model de logan .

Comment

• Asa da. Doua modificari bune: incalzire + navigatie de pe logan2.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google