B-555-bas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adica..LG MediaNav? Esti sigur ca iti poti pune?! Ala are alte mufe + un UCH cu totu diferit fata de logan1. (pt ca este si car kit). Poate ai noroc si se poate adapta, dar: 1) Nu merita atata efort. 2) Atragi hotii si mai bine.
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Originally posted by andrei_mircea View Post
      Adica..LG MediaNav? Esti sigur ca iti poti pune?! Ala are alte mufe + un UCH cu totu diferit fata de logan1. (pt ca este si car kit). Poate ai noroc si se poate adapta, dar: 1) Nu merita atata efort. 2) Atragi hotii si mai bine.
      in primul rand mil trimite cineva de la fabrica care vine insotit cu tot cu grila pentru loganul ph1 si cu toaete accesorile,microfon,antena gps ,si in legatura cu hoti ,masina mea este supravegheata video ......

Comment

• Nu cred ca mai exista grila de la bord Pt ph1 pe la fabrica......totusi, as vrea si eu sa vad o poza cand ai navigatia+grila. Cat despre respectivul care zici ca ti le trimite de la fabrica.., ori are relatii pe acolo, ori are prea mult curaj sa isi insuseasca anumite chestii....totusi aia nu e, un bradulet de plastic pt fixare.
        Poti sa ai si senzori de miscare.., daca nu ai curte tot se gasesc ei sa umble la ea, stai tu linisit. Foamea si "nevoie" ii imping la gestu mari
        Last edited by andrei_mircea; 14 November 2013, 22:40.

Comment

• da

aici ai si tu dreptate acuma vom trai si vom vedea ce si cum .

Comment

• sal

Si ea venit si ei randul la o cosmetica exterioara.
            Attached Files

Comment

• Sfaturi: elimina cromul de pe masina, si daca tot ai pus oglinzile alea, ar fi bine sa dai jos semnalizarea de pe aripi.
              Spor la treaba
              sigpic

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                Sfaturi: elimina cromul de pe masina, si daca tot ai pus oglinzile alea, ar fi bine sa dai jos semnalizarea de pe aripi.
                Spor la treaba
                nu am crom pe masina ,si o sa dau si semnalele jos .

Comment

• Nu sunt elemente cromate ce ai pus la usi la baza geamurilor ?
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Aia e banda de mascare - protectie pt polisare.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

• Scuzele mele: o evolutie buna .
                      sigpic

Comment

• Daca da jos semnalizarea de pe aripi, ce face? ramane cu gaura?!

Comment

• Si cei care au eliminat butonul de la portbagaj ce au facut? Au ramas cu gaura?
                          sigpic

Comment

• sicer nu cred ca o sa dau semnalele jos le las asa sa vada chiori ce intentie am de schimbarea sensului de mers

Comment

• binevenita cosmetizarea inainte de a da frigul,vad ca ai reusit sa prinzi si eleronul,este cel de fibra eleronul?cum l ai prins in silicon sau ai apelat la service?

Comment

• sal

da la-m prins in silicon transparent universal si sa prins bine de tot

cineva care poate sa imi dea o ideie vreau sa pun pe masina o butelie de aer si un compresor dar sa mearga pe 12 v vreau sa montez goarne de tren pe ea ,
                                Last edited by vijelie91; 20 November 2013, 21:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google