Adica..LG MediaNav? Esti sigur ca iti poti pune?! Ala are alte mufe + un UCH cu totu diferit fata de logan1. (pt ca este si car kit). Poate ai noroc si se poate adapta, dar: 1) Nu merita atata efort. 2) Atragi hotii si mai bine.
B-555-bas
Collapse
X
-
Originally posted by andrei_mircea View PostAdica..LG MediaNav? Esti sigur ca iti poti pune?! Ala are alte mufe + un UCH cu totu diferit fata de logan1. (pt ca este si car kit). Poate ai noroc si se poate adapta, dar: 1) Nu merita atata efort. 2) Atragi hotii si mai bine.
Comment
-
Nu cred ca mai exista grila de la bord Pt ph1 pe la fabrica......totusi, as vrea si eu sa vad o poza cand ai navigatia+grila. Cat despre respectivul care zici ca ti le trimite de la fabrica.., ori are relatii pe acolo, ori are prea mult curaj sa isi insuseasca anumite chestii....totusi aia nu e, un bradulet de plastic pt fixare.
Poti sa ai si senzori de miscare.., daca nu ai curte tot se gasesc ei sa umble la ea, stai tu linisit. Foamea si "nevoie" ii imping la gestu mariLast edited by andrei_mircea; 14 November 2013, 22:40.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
sal
Si ea venit si ei randul la o cosmetica exterioara.
Comment
-
sal
da la-m prins in silicon transparent universal si sa prins bine de tot
cineva care poate sa imi dea o ideie vreau sa pun pe masina o butelie de aer si un compresor dar sa mearga pe 12 v vreau sa montez goarne de tren pe ea ,
Comment
Comment