Noul Logan Acces 1.2L 16V 75CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari pentru masina si multi km fara probleme.. imi place rationamentul dupa care ai judecat pentru a cumpara masina..si eu sunt de aceeasi parere!

Comment

sa o stapanesti sanatos si sa o conduci fara evenimente neplacute
      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Sa o stapanesti sanatos.Accesul are esp si servo?

Comment

Originally posted by phara View Post
          Fara AC iarna te cam descurci...

Drum bun, multi km fara probleme si la cat mai multe posturi despre aceasta frumoasa masina
          Te descurci si toamna si primavara, eu pe multi care au Ac ii vad ca prefera sa deschida un geam, dar asta nu inseamna ca nu e bine sa ai. In iulie si august mai bine mergi pe jos decat in masina fara AC, in rest nu e chiar necesar.

Sa o stapanesti sanatos!
          Jantele sunt pe 15 sau 14? cat a costat masina?

Comment

Felicitari!Sa o stapanesti sanatos!

Comment

Arata ok in culoarea asta , sa o stapanesti sanatos!
              Ps. incearca sa urci pozele cu Gestiunea Atasamentelor
              Attached Files
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

Cand revi sa bagi poze si cu interiorul.
                Asta e varianta de 6700 euro nu? Ce dotari are?
                Ii sta bine pe culoarea asta
                sigpic
                !

Comment

si eu vreau 1.2 pe viitoarea masina. doar ca e vorba de ala cu turbina. acum am doar 800 si am zis ca imi ajunge. nu ma intelegeti gresit ca nici pe asta nu il folosesc la maxim. dar pentru un drum doua pe an cand merg in concediui cu masina incarcata. as vrea mai multe de la ea. si asta e si din lipsa drumurilor.
                  deci trebuie sa mai astept pana se hotaresc cei de la dacia sa imi vanda si mie asa ceva. ca altfel acum imi cumparam un logan(imi place ca e facuta pentru drumurile noastre).

Comment

S-o stapanesti sanatos

Comment

Pune cateva poze, cele de la inceput nu mai sunt disponibile

Comment

Originally posted by nemesradualin View Post
                        E si normal sa-mi placa, daca nu-mi placea nu o cumparam.
                        La inceput m-am gandit sa-mi iau ceva strain second dar am zis de ce..cumpar logan nou pe banii aia am garantie, e noua nu stau sa bag banii in ea dupa ceva timp nu stii ce ghinion ai la un second, atunci cad incep piesele sa cada una dupa cealalta te iei de cap.
                        Ce este nou este nou iar cine zice ca dacia nu este masina buna este clar ca nu a condus una, nu va luati dupa gurile rele, lumea poate sa vb cat vrea.
                        Este o masina frumoasa, taxa de timbru(poluare) mica (eu am platit 340ron), impozit mic, economica si sa stiti ca motorul de 1.2L 16v 75cp face fata cu brio sunt foarte multumit de el.

eu nu inteleg cum de ai platit taxa de poluare 340ron? eu am inmatriculat masina luna asta si taxa a fost 489 RON in Constanta....

Comment

El are 1.2, tu vad ca ai 1.5.
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google