Aeratoarele si capacele de la boxe,inainte de vopsea le-ai mai dat cu ceva ? ms
Loganul Golan
Collapse
X
-
Nu am de gand sa fac prea multe modificari.
Inainte de vopsire le-am degresat cu nitrodiluant iar dupa aceea am dat cu un Plastic Primer.
Este un fel de grund pentru plastic.
La capacele de la boxe e un pic mai greu ca nu le mai poti scote de acolo,sunt cu tot cu fata de usa si e foarte greu de izolat.
Nu au iesit cum am vrut eu.
Multumesc pentru urarile de bine.sigpic
Comment
-
Se pot demonta clapetele de deschidere a usii, lafel ca si la celelalte modele de pe Phase1, Phase2.
Nu vreau sa fiu rau, dar....e pacat de masina sa o cocalaresti..cu vopsirea clapetelor aeratoare gri, si manerele de deschidere ale usilor. Nu au nici un contrast, e gri totu'.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Sunt vopsite de mine.
Aeratoarele se demonteaza foarte usor iti trebuie curaj sa tragi de ele fara frica ca ies de acolo, la fel si manerele care au un surub pe care il desfaci si iese manerul.
Mai greu este la boxe care nu mai au capac ci este cu totul.
Originally posted by andrei_mircea View PostSe pot demonta clapetele de deschidere a usii, lafel ca si la celelalte modele de pe Phase1, Phase2.
Nu vreau sa fiu rau, dar....e pacat de masina sa o cocalaresti..cu vopsirea clapetelor aeratoare gri, si manerele de deschidere ale usilor. Nu au nici un contrast, e gri totu'.
Manere vopsite le regasesti pe Lodgy in echipare de fabrica.
La fel si Scenicul meu care are 11 ani.sigpic
Comment
-
Masina merge super, mersi frumos ca mi`ai dat`o la test.
Imi place: bancheta spate foarte confortabila.
are cuplu frumos pana la 4000rpm
motorul generatie noua, silentios.
sunspensia care "suge" foarte elegant speed-bump-urile.
interiorul, 10 clase peste ph1.
Comment
-
Cu multa placere.
Originally posted by iulica097 View PostDaca motorul ala prinde 180 si are viteza max in talon 170 pai 1.6mpi cat ar trebui sa prinda daca are viteza maxima 175 in talon ? Nu prea as crede + ca 175 cu a4a ? Da' ce rapoarte are frate masina aia ? Cate ture ai cu a5a la 100 ?
La 3000 are 120 km/h in a5a.
Si daca nu ma insel la 4250 rot are 170km/h tot in a5asigpic
Comment
-
Vad ca pe noul bord nu au mai pus zona rosie. Cam de la 6000 incepe zona rosie. Nu o mai tine asa mult peste 6000 rpm. Nu cred ca ii faci bine. Inca o chestie. Eu eram intre 6500-7000 si computerul mi-a oprit alimentarea. De 2 ori am testat-o si cu a 4a pe la 170 km/h mi-a taiat alim, aveam peste 6000 rpm
Nu stiu cum e CBul la tine, e alt motor, insa Doamne fereste sa-ti faca chestia asta intr-o depasire pe la 6000-7000 rpm, daca faci depasiri in asemenea turatii. Totusi cred, la cat ai tinut-o peste 6000 rpm, ca au scos oprirea alimentarii.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostSunt vopsite de mine.
Aeratoarele se demonteaza foarte usor iti trebuie curaj sa tragi de ele fara frica ca ies de acolo, la fel si manerele care au un surub pe care il desfaci si iese manerul.
Mai greu este la boxe care nu mai au capac ci este cu totul.
Mai mult negru dar exteriorul este gri.
Manere vopsite le regasesti pe Lodgy in echipare de fabrica.
La fel si Scenicul meu care are 11 ani.
In rest cat mai multi km fara probleme si sa o stapanesti sanatos.
Comment
Comment