Loganul Golan
Collapse
X
-
Originally posted by iulica097 View PostDaca motorul ala prinde 180 si are viteza max in talon 170 pai 1.6mpi cat ar trebui sa prinda daca are viteza maxima 175 in talon ? Nu prea as crede + ca 175 cu a4a ? Da' ce rapoarte are frate masina aia ? Cate ture ai cu a5a la 100 ?
Frumoasa masina, multa bafta cu ce tiai propus
LE: Senzorii aia de parcare arata aiurea pusi asa mai bine dadeau toti in linie, gusturile nu se discuta era doar un sfatLast edited by cyuri; 28 March 2013, 23:05.
Comment
-
Daca te referi la senzori de parcare , da asa a venit din fabrica.
Orim cum cred ca cei laterali sunt mai jos cu un scop.
Am avut situatii cand au sesizat si bordurile de la parcare cu toate ca nu ajungeau la bara masini.sigpic
Comment
-
Se pare ca se poate sa avem si un Logan coupe.
Dar cred ca nu se vrea.
http://www.*******.ro/masini-tunate/...wsletter_87772sigpic
Comment
-
Da , imbraca . Era colegul leo_negrescu si mai sunt niste tipi in Bucuresti(Pe prelungirea ghencea , userul "etapiterie" ) unde am imbracat eu volanul si a durat cam 8 ore (cu demontat volan , cu tot) , pentru ca nu puteam sa ma lipsesc de masina
Comment
-
Aceste sunt primele performante inregistrate cu o aplicatie android si un OBD2 bluetooth.
Initial am facut poza telefonului care are aplicatia instalata, mai tarziu am aflat ca pot face screenshot si trimite pe mail.
Mi se pare ca inregistrarile sunt cat se poatde corecte deoarece sunt obtinute direct de la ecu.Attached Filessigpic
Comment
-
cel mai bun timp al meu a fost 10,4 pana la 100km/h si 17,43 1/4mile cu 126.9km/h. Momentan nu am cum sa o testez pentru ca ambreiajul nu ma ajuta deloc, nu pune deloc puterea jos cand schimb treptele. O sa schimb ambreiajul si dupa aceea o sa fac mai multe teste.
Faza e ca timpul 0-100 km/h sa zicem ca poate fi mai exact dar 402m tot prin acceleratia masurata de telefon o masoara.
Comment
-
Comment