Da e si vorba de cum schimbi
Loganul Golan
Collapse
X
-
sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
-
Seara asta a fost cu ghinion pentru mine si pentru animalul pe care l-am lovit la 130km/h.
Saptamana viitoare voi evalua pagubele si din punct de vedere al costurilor de reparatie.
Din punct de vedere estetic atesez doua poze calde.sigpic
Comment
-
Grav nu dar vom vedea din punct de vedere material.
Voi fi nevoit sa folosesc numai piese de origine ca banuiesc ca turcismele inca nu au aparut.
Cat despre animalul lovit ( caine) cred ca nici a avut timp sa mai dea ultima suflare ca dupa impact am trecut si cu rotile fata si spate peste el.
Imi pare rau si pentru el dar si pentru mine.sigpic
Comment
-
Norocul meu a fost ca nu l-am luat pe mijloc.
Au facut si cei de la Dacia ceva inteligent si au pus rezervorul servodirectiei in spatele armaturi.
Un minus sunt plasticele care sunt foarte casante.Attached Filessigpic
Comment
-
Pai nu e un minus. Asa cum sunt ele, sunt foarte bune, pentru ca dupa cum observi, nu au afectat altceva. Lasa ca la mine nu a fost bara casanta, si a intrat bara efectiv in masina si a avut grija sa-mi sparga radiatorul si vreo 3 furtunase. Si de la bara a fost, nu de la altceva...Eu nu am mai putut pleca cu masina decat tractata.
La mine daca a fost moale, a intrat cainele "prin ea" si a afectat si alte componente.sigpic
Comment
-
-
-
Nu e departe cu preturile loganu 2 fata de loganu ph1, la piese., cat despre manopera...preturi uriase. In ce service ai facut-o? Si pe mine "m-a costat" cam 27mil pt inlocuit bara spate+stop+vopsit aripa st spate. (pe casco, evident).Last edited by andrei_mircea; 20 November 2013, 15:23.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Oferta esre de la Cobalcescu , intre timp am gasit la un alt sevice cu aceleasi piese originale dau cu manopera mai mica si total face cam 1800 rom.
E jale cu piesele, pe stoc nu exista decat bara restul intre 5-7 zile termen de livrare.
Grija mare la condus.sigpic
Comment
Comment