le fac si la pompa, am bagat de 200 lei imediat dupa ce se aprinsese becul de la benzina, adica aproape 36 de litrii, in total aveam 40 de litrii (exact 8 liniute). Am plecat si in cativa km a cazut prima liniuta.
Am facut aproape 400km si am ramas cu 3 liniute si am 17 l in rezervor.
=> ca am cosnumat 40-17=23 L si impartit la 4= 5.75L/100
(este un calcul rapid, nu stat sa pun plin sa bag iar benzina..., dar care imi arata ca ce arata cb-ul este adevarat). Masina mea a consumat mereu sub medie, avand drumuri si cu alt 1.4 "full" cu care nu am putut scoate consumuri sub 6.5 in modul in care merg cu a mea si consuma undeva la 6.
acum 2 ani am facut un cosnum pe 3000 km pe cb si la bonurile de benzina si a dat exact cat scria pe cb.
Am facut aproape 400km si am ramas cu 3 liniute si am 17 l in rezervor.
=> ca am cosnumat 40-17=23 L si impartit la 4= 5.75L/100
(este un calcul rapid, nu stat sa pun plin sa bag iar benzina..., dar care imi arata ca ce arata cb-ul este adevarat). Masina mea a consumat mereu sub medie, avand drumuri si cu alt 1.4 "full" cu care nu am putut scoate consumuri sub 6.5 in modul in care merg cu a mea si consuma undeva la 6.
acum 2 ani am facut un cosnum pe 3000 km pe cb si la bonurile de benzina si a dat exact cat scria pe cb.
Comment