Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca tot te-ai apucat sa-i dai o fata noua, fa ceva si cu ambreiajul, directia si franele, e pacat sa nu mearga ceas
    bafta multa
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• ambreiaj recomand de 215. fii curajos si pune-ti din-ala! iti garantam (eu, Alessandro si lau911) ca nu vei regreta. La schimbare de treapta, masina se arunca in fata!

Comment

• Nu o sa puna 215 pentru ca e inutil ....ambreajul de 200 de la shacs e tot ce ii trebuie asta in combinatie cu o "volanta"de 1.6 .

Ambreajul de 215 nu se potriveste fara o carcasa de ambreaj corespunzatoare + multe alte (pedale,pistonase bla bla) = $

Si degeaba te zmuceste ambreajul .... atata timp cat nu ai tampoanele intarite "os" ..anvelope premium + suspensie sport ....nu o sa faca decat sa uzeze tampoane la greu ... si ti-o spun din experienta ....cu un ambreaj de 200mm care este mult mai agresiv asta de 215mm cum ai tu .
        El nici nu are puterea sa utilizeze un ambreaj atat de mare + ca volanta si tot ansamblul ambreaj e mai greu cu 1.7 kg ca cel de 180 mm
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Cea mai ok varianta este Sachs-ul cu volanta de 1.6...altceva nu are ce.

Comment

• Nu faci ma si interioarele ?
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Mai intaii ii intergreaza bandourile ..bariile clean ....Badboy ...si apoi o vopseste
              sigpic

Comment

• de ce sa nu se potriveasca lau911 volanta? are aceeasi dimensiune...nu se potrivea cutia cu totul fiindca are hidraulic, carterul de snova e identic cu ala de logan dizal.

de acord ca e suficient si ambreiajul de 200 de sachs. la el va fi destul cuplu totusi, mai ales ca "se da". Eu nu simt putere mai mica la motor. Simt doar ca atunci cand isi ia avant, se tot duce. Parca Alessandro spunea ca volanta este aceeasi?
                Last edited by razvanamza; 28 November 2013, 22:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• kit ambreiaj sachs avea si userul ibuzescu, era foarte multumit de alegere
                  Last edited by Leo0608; 28 November 2013, 22:45.
                  ​​​​​​

Comment

• Volanta de Snova este aceiasi cu volanta de 1.6 16v de pe Clio, Megane, Laguna, Logan, MCV.
                    Pe modelul asta de volanta merg doar doua modele de ambreiaj Valeo 200mm sau Valeo 215mm hidraulic. ( mai e unu dar nu are rost sa il enumar pt ca este foarte rar )
                    Melcu nu vrea sa puna pe transmisie nici 50 gr in plus iar ambreiajul de Snova este considerabil mei greu.

Comment

• Unde am zis eu ca nu merge volantul de supernova ?..ce treaba are carterul de SN cu ala de logan diesel?

Ma rog nu stau sa intru in polemici .....ai inteles ca isi pune "ZACS" si cu asta basta !
                      sigpic

Comment

• Daca va fi, va fi zacs, va fi 200, va fi bine cum va fi ). Va fi usor

M-am tampit sincer) de 4 zile citesc despre intretinerea vopselei si am fost hipnotizat virtual si intr-o ratacire a mea am comandat Finish Kare 1000P Hi-Temp (ceara solida) + o butelca de cel mai tare si cel mai inovator lucru posibil ONR (toti se vor uita lung si vor trece rapid peste asta. este o solutie care se pune in apa si spala masina fara clatire, si este peste ce fac cei de la spalatorie)
                        Un total la astea 2? pai aproape cat un ambreiaj zacs), pondere 50% 50%.

Ceara este printre cele mai bune si cele mai durabile si nu se gaseste in romania si nici ONR nu prea se gaseste.

Pentru interesati de ceara, pot imprumuta sa mai scot si eu dauna.

Comment

• Originally posted by o8MeLC View Post
                          Daca va fi, va fi zacs, va fi 200, va fi bine cum va fi ). Va fi usor

M-am tampit sincer) de 4 zile citesc despre intretinerea vopselei si am fost hipnotizat virtual si intr-o ratacire a mea am comandat Finish Kare 1000P Hi-Temp (ceara solida) + o butelca de cel mai tare si cel mai inovator lucru posibil ONR (toti se vor uita lung si vor trece rapid peste asta. este o solutie care se pune in apa si spala masina fara clatire, si este peste ce fac cei de la spalatorie)
                          Un total la astea 2? pai aproape cat un ambreiaj zacs), pondere 50% 50%.

Ceara este printre cele mai bune si cele mai durabile si nu se gaseste in romania si nici ONR nu prea se gaseste.

Pentru interesati de ceara, pot imprumuta sa mai scot si eu dauna.

...si-o sa ne dam!

Abia astept sa te vad la spalatorie mai des ca DNY-u si sa vad masina CURATA macar odata in viata asta!
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cu inima stransa am ajuns la service si am gasit masina la aer. Imi place cum a iesit si sper sa reusesc sa o tin asa fumoasa cat mai mult. Momentan bandourile si manerele sunt inca negre si nu stiu daca sa le vopsesc sau nu, dar asta va ramane sa decid dupa ce masina va fi asamblata.

Stiu ca masina cere sa fie putin lasata si sa aiba o folie cel putin pe spate.

Dupa cum se vede au fost facute si interioarele si toate fetele capotelor.
                            Attached Files

Comment

• a iesit frumos

parerea mea e sa vopsesti si bandourile
                              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• vopseste ma barile clantele si bandourile ... o sa arate cu ele negre
                                Can't touch this !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google