Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Exagerezi putin cu vopsitul in fiecare an .
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Nu fac masina de show ci doar sa imi placa mie culoarea. Am avut masina vopsita odata si de cand am luat-o a avut parti pline de pietre si patata (meridian sud) asa ca nu am avut niciun chef mai ales sa stii ca ai o vopsea care nu are aplicat strat de lac si toate zgarieturile sunt direct in vopsea...

Sper din suflet sa ies cat mai bine din iarna asta. Voi avea grija si voi incerca sa evit anumite parcari pe care inainte le faceam fara sa imi pese.

Masina inca nu a aparut, stiu doar ca se lucreaza la ea... Oricum, doar fetele de usi sa le puna inapoi le ia jumatate de zi la cat de burdusite de fonomin si buretel sunt, sper sa nu se enerveze si sa faca vrei nebunie sa mi le dea jos ca va fi scandal mare.

S-a mai cumparat un grid pentru spalare (am gasit o sita pentru var, cel pe care se scurge trafaletele) si un rain shield pentru geamuri.

Comment

• nu ai locuit in Bucuresti

Comment

• Am fost acum cateva minute sa vad masina si nu stiu cum sa reactionez. Parca imi placea mai mult acum o saptamana...

Bandourile si manerele, dupa cum am spus, se vor vopsi dupa ce voi lua masina din service.

Pun un filmulet cu defectele zarite de mine astazi si care se vor repara, momentan nu stiu cum si cand, maine voi discuta cu ei. Deja sunt putin nervos de situatie, astazi s-au implinit 3 saptamani de cand masina este in service si nu este gata.

PS. imi cer scuze daca o sa va enerveze ca misc foarte mult camera, nu am vrut sa filmez doar am folosit blotul de la camera sa ma uit la ea dar acasa am zis ca pot sa o revad si m-am gandit sa o postez. Poze era imposibil de facut deoarece in curte nu e nicio sursa de lumina.

Astept parerile voastre.

http://youtu.be/vogGr9M3EpQ

Comment

• De ce dracu nu ai vopsit barele integral .... o sa arate aiurea !
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• pur si simplu nu imi place sa am barile complete. Inca nu stiu daca voi face si bandourile sau nu. Sa o vad pe timp de zi si ma voi decide. Am vazut extrem de multe masini care imi plac cu bari nevopsite integral si cu manere si bandouri negre. Puteam foarte simplu sa ma apuc de scos embleme, bandouri sau chiar badboy dar nu e de mine. Voiam doar o vopsea proaspata, ceva metalizat si mai deschis si atat.

Comment

• eu cand ti-am zis sa te duc la SERUS...

Comment

• Vopsirea este ok din puctul meu de vedere. Barile le.am vazut de cand am fost prima data si le.am zis ca sunt lovite si au zis ca le refac , iar o problema mai este doar la o usa pe spate+ in zona de la stergatoare care au facut.o la asamblare. Maine voi vorbi cu ei despre ce se va mai face la masina si cand deoarece imi trebuie masina saptamana asta si nu am timp sa stau dupa ei. Oricum pana nu va iesi perfect nu voi pleca de acolo.

Si tu la serus ai dat retur un element asa ca peste tot e asa.

Comment

• Eeeee ..de cand cu evenimentul cu Geo ..au mare grija la logane )...nici nu le mai accepta ca au propietari mofturosi
                    sigpic
                    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Daca ati sti voi cata munca este la pregatirea unei masini etc ... vreti sa iasa si masina super bine vreti sa v-o faca si in 3 zile
                      Intreadevar 3 saptamani e mult pentru o vopsire dar pe timp de iarna acum e normal sa o tina undeva la 10-12 zile.
                      Si eu inainte pana sa ma apuc de bussines-ul asta cu vopsitoria la fel ziceam " se misca ca ... ba ca sunt nu stiu cum" dar acum lucrand imi dau seama de mai multi factori

Din ce observ masina a iesit bine, asteptam poze ;)

La a mea o sa dureze aproape 1 luna
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• problema a fost ca marti masina a fost terminata... si asteptau sa se mai usuce putin ... Si de marti pana vineri nimeni nu a pus mana pe ea, vineri la ora 6 cand m-am dus eu pusese 2 usi pe stanga si capota spate...

Comment

• Meritau atunci sa-i iei cu matura )
                          Daca masina a fost vopsita la cuptor nu trebuia sa astepte atat, dupa 30 minute de stat la cuptor la 70 grade C deja gata puteau sa inceapa sa asambleze
                          Daca nu a fost vopsita la cuptor un 2 zile chiar 3 se lasa sa se usuce bine masina dar majoritatea service-urilor mari au cuptor. Important este cat de des schimba acele filtre ... multi degeaba au cuptoare ...doar cu numele
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• A meritat sa-mi sucesc gatu'. A iesit foarte bine, lafel ca a mea la culoare.
                            Sfat: da jos de pe masina jegurile alea de protectii de pe aripile fata.!! fac mai mult rau decat bine. (cu timpu...)
                            My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• protectiile le.am spus sa le dea jos pe toate, dar nu stiu cum au reusit sa puna doar la o aripa

Comment

• Cu exceptia catorva mici zgarieturi arata foarte bine pentru gusturile mele. Eu nu m-as agita pentru 2-3 zgarieturi, oricum vor aparea altele la ce curatenie avem.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google