Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam asa arata in are forma finala. Cu rotile de vara si cu o mica schimbare in suspensie eu zic ca masina va capata alta fata + vopsire bandouri si manere.
    Attached Files

Comment

• Daca tot ai facut o treaba ... trebuia sa schimbi si farurile alea matuite si stopurile !
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Mergea chiar cu farurile de pe loganul de india . Spre surprinderea mea le-am gasit la un magazin prin Bucuresti Noi (erau si moka , 170ron bucata) .
        Frumoasa "boxeaua" .

Comment

• Arata bine ....cam comunista culoarea dar arata proaspat
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Geamuri fumurii si mare sticker - JANDARMERIA )
            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• atunci nu mai tre sa iti faci griji de ciobituri daca pui colant cu jandarmeria pe ea...o gasesti cu ceva proaspat in fiecare zi.

Comment

• Imi explica si mie cineva daca aceste 2 culori sunt aceleasi?
                Attached Files

Comment

• Seamana a albastru egee, una e la lumina naturala una la neon.
                  Vopsitoriile adevarate au spectrometre cu care pot face comparatia asta.
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Evident ca e una si aceeasi vopsea, ca doar n-au furat aia din service vopseaua peste noapte. Depinde cum cade lumina si ce intensitate are.

Masina asta are aceeasi culoare in toate pozele?
                    Attached Files
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• amandoua sunt la lumina de afara facute cu acelasi telefon . Prima este curata, iar a doua este prafuita putin.
                      Prima este culoarea mea, iar a doua mie mi se pare albastru egee lejer...

Comment

• ai plecat cu alta masina de acolo
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Sam: haaaaaaaaaahahahahahahhahaahha

Mie mi se pare ca e un Blue Navy (sau cum se numeste albastrul nemetalizat de la Logan) metalizat.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• l-au pacalit, i-au aia dat alta masina
                            melcule, in filmarea cu tableta curului pe care o ai se vede nuanta de albastru la fel ca in primele poze pe care ni le-ai furnizat cu cazanul proaspat vopsit
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• masina este in service, nu e ridicata.

Comment

• Adica tu nu vroiai albastru egee? Posibil sa fie unul TE61F si unul TE61G, aia dezechipata dind reapta fiind Gul.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google