Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam atat am dat si eu pe setul de ats, doar ca depinde si et de cauciuuri, de starea lor, daca sunt vopsite complet sau sunt originale...
    M cateva poze pe telEfon dar nu le pot pune. Stiu doar ca vreo 3 vecini mi.au laudat bolidul ca a iesit bine, si o doamna mi.a zis sa ma bucur de ea, crezand ca e noua (s.au schimbat si numerele) si a mai fost un baiat la benzinarie care a zis ca e super vopseaua.

Pe bara fata deja a incercat unul sa ma impinga dar nu a reusit decat cateva mici zgarieturi, sunt fericit ca nu era vopsita, ca daca era vopsita chiar ma enervam mlc-bucuresti 0-1
    Last edited by o8MeLC; 13 December 2013, 22:42.

Comment

• New!

am dat jos aparatorile alea sau ce sunt de la aripi si surprizaaaa au facut pe portiuni destul de mari varza marginea, intr-un loc se vede foarte sclipicios, eu zic ca e tabla.

Le-am zis de 3 ori sa nu le puna si le-au montat pe toate, sa spunem ca nu asta este o ptoblema, problema e ca le-au pus exact cum le-au dat jos, pline de pamant si cu vechea vopsea care se lipise pe adezivul avut ( vopsea chiar cu rugina). Luni le mai fac o vizita sa imi dea cele 2 elemente ce le-au pierdut la asamblare (pe care cica nu le aveam ) si sa ii intreb cata minte au avut cand au montat alea. Aia la dacia au vopsit ingrozitor acum2 ani dar macar au gandit logic si mi-au pus unele noi (contra cost desigur)

PS. ultima poza, cine vede diferenta de la ultima poza?
      Attached Files

Comment

• numere noi foarte frumoasa masina.

Comment

• Numere noi
          Poliseaza farurile si vopseste jantele negru.
          Asa, o sa fie perfecta.

Comment

• farurile se rezolva saptamana viitoare, cat despre jante... pe frigyul asta nu prea am chef de dat jos si vopsit ... cred ca o sa le trag niste capace si ats-urile vor veni improspatate.

Da, nici mie nu imi vine sa cred ce frumoase sunt numerele

Comment

• Personal urăsc maxim porcăriile alea de plastic.

Când am relăcuit mașina, maistorul mi-a dat lacul putin mai din belșug pe aripi încât să se adune chiar pe muchie, unde este gros. După 2 ani și aproximativ 100.000 km, am doar 1 ciupitură minusculă, pe care am tratat-o cu Chelade. Oricum nu se observă decât dacă mașina este pe elevator.
              sigpic

Comment

• Melcule se mai uita omu si la fata lui ..daca nu ai fost serios si tu ..autoritar ))))

ps: vin sa facem scandal ? )))

Comment

• am retusat ceva... in fine o lasam asa. Stau sa ma ganesc daca sa pun inapoi acele aparatori sau nu. Au venit si sticlutele minune pentru faruri. Problema e ca lacul trebuie sa il las sa se usuce si la temperaturile astea... cam greu sa pot face asta. O sa cumpar niste foi abrazive dar nu am gasit inca de 2000.
                  Attached Files

Comment

• Ce contin mai exact acele sticlute si la ce ajuta ?
                    Scuze daca ai precizat si mai sus si nu am fost atent..
                    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• sticlutele sunt pentru reconditionarea farurilor. In unul este ipa (alcool izopropilic) unul din cei mai buni degresanti(la pret decent) iar in cel de-al doilea este lac care se da pe far dupa ce se da cu hartie abraziva de 800-1000-2000. Este un lac care nu este inca pe piata dar se va scoate in curand. Farurile din fabrica vin cu o protectie, de aceea se matuiesc mai greu la inceput, dupa polish e bine sa pui folie pentru a nu se matui in 2..3 luni (o folie buna duce si la 150 de lei). Cu acest lac, dat pe far il va face frumos si va avea si o protectie ce va dura mai mult decat cele 2 luni in cazul unui simplu polish.

Acum nu stiu daca orice panarama de lac pe care o dai ar face acelasi lucru dar stiu ca acesta se da pe suprafata zgariata cu hartia abraziva si o face perfect clara, incarca acele mici fisuri in asa fel incat devine foarte frumos farul. Problema e ca trebuie sa stea 3..4 ore sa se usuce la 20 de grade.

Cand il voi folosi o sa filmez pentru a arata, dar nu stiu cand se va intampla, se paote sa las o zi masina intr-o parcare subterana sa se usuce.

Comment

• am eu hartie abraziva de 2000 suna-ma si te si ajut daca vrei. daca nu da fuguta in hornbach parca sau obi si gasesti acolo sigur.
                        cu ce aplici lacu ala cu pensula? :d
                        Can't touch this !

Comment

• se aplica pe servetel. Inainte sa vad filmuletul am fost sceptic dar dupa fimulet chiar am cerut sa ma conving si eu. O sa va spun mai multe detalii cand o sa il folosesc. La hornbach are pana la 1000, iar la obi din ce am vazut eu pe acolo au doar la sul, nu am gasit la foaie (adevarul e ca nu am intrebat pe nimeni).

Comment

• cauta si in praktiker/brico. eu de acolo luasem. glasspapir de 2000 tine loc de "polish abraziv", si este utilizat si la zgarieturi adanci in vopsea. nju stiu ce sa zic de lacul ala, farurile se incalzesc destul de tare, iar lacurile se cam ingalbenesc la caldura. izopropilicul este 10 lei/litru pe la magazinele de electronice.

Comment

• Se iau torx-uri, tubulara de 10 surubelnita si haine groase si niste bani. Se merge la dedeman de unde se cumpara hartie abraziva de 600 1000 si 2000. Se intoarce in parcare si se pune pe treaba. Se scot suruburile cu torxuri si se ajunge la cele 2 suruburi imposibile de la carenajele rotilor. Se trage ca disperatul pana, bagi surubelnite pana scoti carenajul si dupa aceea dai aproximativ 10 minute la desfacut acel surub infinit. Dupa aceea se ia bara usor si se aseaza la loc racoros. Se dau cele 3 suruburi jos de la faruri si toate mufele din ele. Se pun bine si se aduce bara ce se pune de forma Se iau farurile in casa si se trece la treaba de chinez, un lighean, o oala cu apa si multa multa rabdare. Se da cu toate hartiile abrazive pana la 2000, si se insista cu 2000 pana devine uniform. Se sterg farurile cu cif de geamuri si dupa cu ipa 1:1 cu apa. Dupa ce au fost si degresate si ia lacul si se aplica cu un servetel. Rezultatul? ce se vede. Am muncit 2 ore dar eu spun ca a meritat si sper sa tina pe cat se zice (cel putin 2 ani). Se lasa la uscat langa o sursa de caldura.

Pozele sunt cate 3 dupa fiecare hartie abraziva si la final produsul la uscat. Mi-a mai ramas lac si o sa dau si la farurile matizului care arata mult mai rau ca cele de pe logan.

Si la final ceva dulce ce tin companie farurilor la caldura.

Farurile sunt sparte in toate colturile de la vreme si ar necesita o schimbare dar momentan sunt acceptabile.
                              Attached Files

Comment

• Le-ai polishat cu carne de sarmale si coca de cozonaci? Au iesit bine!!
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google