Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

piesele au fost cumparate de la dacia shop.

Comment

Credeam ca de la magazin...

Ai uitat sa precizezi Caciula, e arma secreta la liniute, daca n-o porti degeaba. E ca si cum ar fi Stig fara casca...
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Sa inteleg ca poti pune orice motor pe melcozaur ? (ai mentiunea fara serie de motor ).

Comment

eu astept sa recunosti ca nu esti 1.4 la interne

Comment

Nu pot pune orice motor pe masina pentru ca orice om care deschide capota stie cum arata motoarele de pe logan. In momemntul in care pui nu stiu ce balaur pe masina tot ilegal esti.

Modificarea a fost pentru o eventuala schimbare de motor (acelasi motor) fara a mai trece pe la rar.

Comment

motorul este 1.6 cu totul, cosmin. a recunoscut la topicul cu 0,9 TCE.

Comment

atunci se explica tot .. trage cum tragea a lui FOF ..1.6 doar cu servo ...

Comment

trage bine, eu tot nu inteleg cum bate 16v-ul.

Comment

cu toate astea va astept la start

Comment

Cu siguranta cel mai interesant "My Ride" de pe forum...
                      Ne surprinzi mereu cu cate ceva...Bravo!Tine-o tot asa!

Comment

Sunt putin trist ca nu imi spune nimeni ce sa mai modific la masina, ca bine am venit, ca e frumoasa toata lumea priveste si nu spune nimic.
                        Nu am vrut sa fac my ride pana acum ca nu aveam ce sa povestesc. Acum s.au strans si am zis ca 2..3 saptamani sa imi fac de lucru.

Comment

Asta e o chestie asa de "repaus" a ? )

Dezvaluie tot despre acest minunat 1.4 )
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Offtopic. 1 bucata bradut wunderbaum la oglinda(verde de preferat) , cd cu guta si vali storm , astea garantat iti dau 25 de cp pe piston'

Ce sa ii mai faci ? Ai axa la el ? Discuri pe spate ?

Vezi ca vindea aleXpeed kit turbo ....

Comment

Avem in plan un 1.4 MPI fara serie si evacuare originala care sa se bata de la egal la egal cu 2.0 16v F4R.

@geo_talambu': N-ai sanse mai ales cand isi va pune caciula in cap. Iei bataie.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Caciula ii da toata putere )) dar cred ca a feliat-o cu elicopterul acuma are caciula naturala

Geo , melcule v-a dati si ala care pierde se tunde 0 )) ))))
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google