Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Razvan, ai de gand sa incetezi cu prostiile, sau ai nevoie de vacanta?
    Te-am mai avertizat odata, pe topicul lui dsign. Vrei terci, du-te pe patrutuning!
    Ideile tale putine si fixe sunt daunatoare.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Hai sa va mai prezint masina mea venind spre zilele noastre. Dupa zile de cautat motoare am primit un telefon de la o zana care mi-a zis ca stie un mecanic cu un sandero rasturnat din 2008 cu 30 000 km. Il sun pe viteza isi da acceptul sa mergem la mester cu gazul, sun la mester si ii spun ca pe la ora 21 ajung la el. Totul e bine. Mergem la mester vorbesc cu el si spune: "motor+montaj =1400 lei".
      II zic ok maine la ora 10 vin cu masina. Omul putin surprins spune cu jumatate de gura ok.

Pe drum spre casa vorbind cu viteza m-a cuprins o senzatie naspa dupa ce traisem cu vechiu motor. Dupa 2 ore de cand am ajuns acasa l-am sunat pe mecanic ca nu vin luni si ca mai discutam anuland tot.

Comment

• a fost caldut azi si am zis sa ies pe la masina sa mai fac una... alta ca nu stii cand intampini probleme.

Viteza a fost pilot printre strazi si ajutor si a concluzionat: "Nu trage!"
        Attached Files
        Last edited by o8MeLC; 31 March 2013, 16:27.

Comment

• Prea tare
          Ce rapoarte are?

Comment

• Modificam cutia de viteze astfel incat, descoperind, conform unui amplu calcul matematic vom face in asa fel incat atunci cand tragem de schimbatorul de bicicleta sa mutam pozitia pinionului de R dupa cel de a 5-a si sa avem treapta a 6-a.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• acum cateva pagini tragea de rupea

Comment

• Am trait s-o vad si pe asta
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Masina in saptamanile viitoare o sa intre in service pentru schimbari drastice. O sa vedem atunci cum trage. Ambreajul la cate forje a primit in ultimele zile e aproape pe moarte.

Masina trage sa bata 16v.
                  Last edited by o8MeLC; 31 March 2013, 17:16.

Comment

• bafta! tare faza cu cutia )

Comment

• Momentan am luat Aochida. Dar in viitor as vrea sa fac upgrade si sa trec la ceva mai profi, gen Shimano

Comment

• voi chiar vorbiti serios cu treapta 6? nu ma pricep asa ca nu imi dau seama daca glumiti sau chiar se poate

Comment

• amz, unde esti sa vezi aici modificari
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• imi duci dorul, 827Sam? nu mai ai pe cine jigni? ce modificari?

Comment

• Trage masina? Trage sa moara?

Cel mai reusit my ride. De masina nu zic nimic pana nu vad un 402 cu NZN
                              sigpic

Comment

• Cum au zis toti, masina nu are modificari drastice si trage ca majoritatea masinilor ca a mea.

Apreciez munca tuturor si chiar mi-ar fi placut o astfel de modificare drastica doar ca nu pe o masina pe care o folosesc zi de zi. Cand va fi si masina mea terminata o sa pot spune daca masina trage sau nu(momentan pe 400m sunt departe de ce poate), pentru moment mai am de lucrat destul la ea, sunt in plin proces de adunat piese. Se vor cumpara jante de vara si poate cauciucuri speciale pentru 402.

Am facut si refacut zeci de teste pe 400m cu calculatoare de acceleratie. Prima tura (la rece) timpii sunt aproape de 16v dar urmatoarele sunt dezastruoase din cauza ambreiajului. Astazi cu viteza am avut o plecare in forta si cand am cuplat 2 a zburat acceleratia 1000 ture si dupa a revenit.

Acel cablu cu schimbator a fost pus pentru o modificare ce se va face saptamana viitoare. In momentul in care voi pune filmulet/poze veti intelege.
                                Attached Files
                                Last edited by o8MeLC; 31 March 2013, 22:38.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google