cum inchis? abia acum incepea sa fie interesant...
Melcozaur 1.4 MPI
Collapse
X
-
Masina nu se va mai prezenta pe forum. Pentru orice intrebari si lamuriri despre masina folositi PM si va voi raspunde cu cea mai mare placere.
Nu abandonez proiectul doar ca el nu va mai fi prezentat pe forum.
Se vor da jos stickerele de logan club si va deveni o masina absolut normala pe afara.
Nu am nimic cu logan club sau cu forumul doar ca uneori in trafic e mult mai bine sa nu atragi atentia.
Multumesc ca ati inteles.
Comment
-
Dupa o mica pauza am decis sa redeschid topicul. Din pacate , ambreiajul, baia, distributia uleiul sunt inca in portbagaj, deci inca masina nu a fost la doctor.
Intre timp am cumparat niste "jenti frate" si din prea mult timp liber am zis sa le vopsesc. (nu m-au interesat sa iasa tipla sau altceva, am vrut doar o culoare mai potrivita decat cea dinainte)
Dungile au fost trease la ora 2 noaptea deci nu prea mai gandeam bine (lucram de 14 ore la ele)Attached Files
Comment
-
Nu ai avut vobsea rosie pentru toate 4 ).... oricum Ats cup e blasfemie pe negrusigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
E ce trebuie Gogaie. Gaborii vor stii ca sunt jante de tabla. Stock a' la Melcu))).
Comment
-
blasfemie sa fie )Attached Files- IMG_1001.jpg (83.7 KB, 435 views)
- IMG_1002.jpg (77.9 KB, 431 views)
- IMG_1003.jpg (65.2 KB, 430 views)
- IMG_1004.jpg (63.6 KB, 428 views)
- IMG_1005.jpg (101.7 KB, 429 views)
- IMG_1006.jpg (82.1 KB, 218 views)
- IMG_1007.jpg (69.9 KB, 178 views)
- IMG_1008.jpg (90.8 KB, 185 views)
- IMG_1009.jpg (89.7 KB, 282 views)
- IMG_1010.jpg (67.9 KB, 278 views)
- IMG_1011.jpg (88.9 KB, 209 views)
Comment
-
mergeau dar nu am chef sa merg la fiecare 2 saptamani sa le echilibrez. Nu sunt genul sa giugilesc masina sa o am de show sau ceva, vreau sa fac totul sa fie functional si sa mearga cat mai bine.
Prefer urat si practic decat frumos si mai putin durabil. Acum sunt frumoase in curand va ploua se va pune praful pe ele si vor deveni monotone. Cand o sa am timp cred ca mai dau buzele odata cu tot cu plumbi dar ma mai gandesc daca merita munca.
Comment
-
La cat de curata mentine masina mereu, plumbii sunt ultima problema))). Deci e foarte interesat de aspectul estetic).
Comment
-
Orrriiibillll domenelor si domnilor .... Oribiiillllsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
da am niste conti cumparate anul trecut pe un pret de nimic. Jantele primul gand a fost sa le iau pentru greutatea lor foarte mica. Din pacate nu am gasit decat aceste jante cu et 20 care sunt mai grele si am renuntat la a mai cauta din cele usoare (a venit caldura si voiam sa schimb anvelopele) si am ales sa iau jantele astea iesite cu 185 care sunt putin trase sa se agite colegii de trafic cu folie si "csenon".
Ieri am reusit sa scap de motor din portbagaj dupa 3 saptamani de plimbat prin portbagaj si sper ca saptamana asta sa schimb tot ce trebuie.
Comment
Comment