If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mie cu et35 in ~15.000 km a inceput sa scartaie amortizorul dreapta fata, cu jantele de tabla et50 nu se aude, daca ai amortizoarele originale asteapta-te sa cam crape ...
imi plac si mie jantele mai ales ca nu atrag priviri
sa le rulezi sanatos
o sa vad maine cand ma duc la facultate cum se prezinta la gropi. in cativa km cat am mers azi am simtit lipsa zgomotului facut de cauciucurile de iarna si parca nu mai troncanea asa tare la speedbump.
am mers si am intrat in cateva viraje mai tare si mi-a placut ca nu a scartait mai deloc si nici nu a derapat. Oricum diferenta intre caucicurile astea si cele de iarna e enorma.
Am cantarit rotile de iarna (cu table) si cu astea de acum (cum zice lumea tot table ) si am un castig de 700 g pe fiecare roata.
Cat despre troncanit inca nu am avut puterea sa opresc muzica si sa stau sa ascult eventuale probleme, vreau sa ma bucur de ele si dupa mai vedem. Stiu doar ca si inainte bateau planetarele in viraje. Stie cineva de unde pot cumpara si eu capete de planetara sa le schimb? Am gasit pe net doar ca scrie ca sunt pentru faza 2 si nu stiu daca difera.
Il astept pe viteza sa povesteasca cum mi-au prezentat vecinii masina cand a ajuns in parcare :d
Daa, aflasem de la ciripitori ca si-a pus Melcu' jantele alea super-mega usoare si de care se tem toti adversarii & care arata ca niste table asa ca am trecut la blocul sau cu gandul de ai zgaria, pardon, vedea masina cum arata in momentul de fata. Ajunsesem la masina si fiind noapte am lasat faza scurta aprinsa spre masina iar la 10 metri de ea se aflau 2-3-5-20 de alcoolisti tipici Gogaie de Luica care, dupa ce observasem partea galbena a situatiei, mi-au exclamat "vezi ca pe partea ailalta sunt rosii"))).
Arata bine dar pacat de plumbii aia pe care i-au pus Doreii alandala. Merge si-asa la cat de jegoasa e.
O tabla cu guma cantareste 16.4 Kg. iar un ATS de-al sau cu guma cantareste 15.7 Kg. .
185 60 e mai putin inalt cu aproape 1 cm, de unde mai putin material. Si nici cantarirea nu stiu daca a fost perfecta, aveam un cantar electric, sensibil la denivelari, si la mine in fata masinii e in panta si dadea valori in funtie de cum il asezam.
Nu am afirmat greutatea ca nu stiu sigur daca aceea e, stiu daor ca in acelasi loc diferenta a fost de 700g. Sunt super multumit de "castig" si mai ales de cum arata acum masina si de pretul dat pe jantele de tabla
jantele fara cauciuc mi-au dat fix 7 kg. Sunt ats cup mai usoare (pe acelea le cautam) doar ca nu am gasit nimic pe piata la pret bun, caldura venise si am spus sa las vrajeala pentru 1..2 kg si sa iau ceva sa pun rotile de vara.
Dsign vorbim noi cand ne intalnim ca vreau niste detalii. merci.
Intre timp am schimbat placutele de frana, am cumparat niste bandaje pentru ca nu exista lucrare la masina fara sange, am reusit sa dau baia jos de pe motorul din portbagaj si sa il pun la pastrare. A venit caldura si impreuna cu ambreiajul si cu caldura degajata sub capota masina trage nu foarte satisfacator. Inca astept sa aiba timp sudorul sa imi puna cele 2 flanse sa pot sa dau jos cadru motor si sa ma apuc de treaba.
Cum reglez culbutorii? 0.20 cu 0.25? :d
Pe data de 19 mai se anunta legale la bucuresti si sunt decis sa ma duc, astept galerie.
Am mai facut o plimbare pe la munte cu parintii. Am incercat si sa ma uit la raliul brasovului doar ca erau 5km de mers pe jos si am renuntat, doar m-am plimbat prin poiana. Am facut si un consum din fata blocului pana la poiana si inapoi in fata blocului cu un mers cat de cat regulamentar (nu prea mi-a mers statia). O poza cu masina in predeal si o poza la cruce, super senzatie sa fie 25 de grade si la 400..500m sa vezi zapada.
Nu am reusit nici acum sa fac revizia si sunt putin ingrijorat de ce am auzit in club despre ambreiajul exedy dar incerc sa imi fac curaj sa il incerc pe pielea mea, toate celelalte masini il folosesc cu succes.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment