If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu pe 200 km cat am mers cu masina am scos consum de 130-140 km/h am scos consum de 5.8 l/100 ..am ramas uimit dar se pare ca serpii ajuta si la consum .
Apoi pe drumuri scurte de 25-30 km cu viteza de 70-80 km/h ... 4.5 l/100 km
masina cu 4 persoane in ambele cazuri ...
Nu ai vreut sa iti dau calculatorul , o sa iti para rau ... hai cu masina ca vreau sa vad cum merge
asta s-a lucrat azi la ea. Masina la rece a balbait in ultimul hal dar la cald se comporta bine. ma voi plimba mai pe seara putin cu ea si vedem despre ce e vorba.
E normal sa ti se pare ca balbaie tare, nu esti invatat.Oricum cel mai tare cu axa balbaie cand incepe sa scada relantiul, sa se incalzeasca motoru.Deja cand se fac 2liniute la apa se mai "linisteste".
cand e rece si intra balbaiala aia am observat ca are tendinta de a nu lua aer si chiar daca apas pe acceleratie nu se tureaza. O sa vad cum merge si daca nu imi place ma gandesc sa mai slabesc putin culbutorii pe admisie.
un filmulet sa va faceti o parere despre cum merge masina acum. inr piam parte am accelerat normal... iar in cea de-a doua este wot. http://youtu.be/0fBl7gU7IYc
Axa veche era de 1.6 pentru ca motorul era 1.6 capsulat.
Inca nu inteleg din ce cauza imi face figuri la rece si nu vrea sa se tureze, pur si simplu nu se tureaza chiar daca e pe loc sau in sarcina. La cald problema dispare.
Alessandro spune-mi te rog ca maine pe la 11 esti acasa si ai facut diagnoza sa vad si eu daca au pus doreii toate mufele inapoi.
Uhm, din moment ce nu exista crestere de turatie fara crestere de viteza, nu patineaza nimic.
Ambreiajul nou patineaza usor mai mult la demaraj, dar in nici un caz in mers, nu are nici o legatura cu pasuirea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment