Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca el ia carcasa eu vreau carterul ))

Suna a raba , saviem , seredac ) ...... astept sa o aud live ...... Sper sa pui piesele pana pe 19 ..
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• eu pe 200 km cat am mers cu masina am scos consum de 130-140 km/h am scos consum de 5.8 l/100 ..am ramas uimit dar se pare ca serpii ajuta si la consum .
      Apoi pe drumuri scurte de 25-30 km cu viteza de 70-80 km/h ... 4.5 l/100 km

masina cu 4 persoane in ambele cazuri ...

Nu ai vreut sa iti dau calculatorul , o sa iti para rau ... hai cu masina ca vreau sa vad cum merge

Comment

• http://youtu.be/3mdr5z7S5Ng

Nu e foarte reusita filmarea dar puteti sa va faceti o idee.

Comment

• cred ca stiu cum a facut.....a mers balbait 2 secunde apoi 6 normal, apoi 3 iar balbait....nu? )

Comment

• E normal sa ti se pare ca balbaie tare, nu esti invatat.Oricum cel mai tare cu axa balbaie cand incepe sa scada relantiul, sa se incalzeasca motoru.Deja cand se fac 2liniute la apa se mai "linisteste".
            AG 16 Y M A

Comment

• cand e rece si intra balbaiala aia am observat ca are tendinta de a nu lua aer si chiar daca apas pe acceleratie nu se tureaza. O sa vad cum merge si daca nu imi place ma gandesc sa mai slabesc putin culbutorii pe admisie.

Comment

• cu ocazia asta ai facut un schimb complet de ulei
                arata ok cureaua de distributie, cati km avea ?
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• sa stapanesti sanatos axa, nea melcule. axa "veche" era de 1.6?

Comment

• Avea o axa necunoscuta.
                    Am incercat sa o identificam dar nu am reusit.
                    O sa ii masuram gradele cu un compas.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• un filmulet sa va faceti o parere despre cum merge masina acum. inr piam parte am accelerat normal... iar in cea de-a doua este wot.
                      http://youtu.be/0fBl7gU7IYc

Axa veche era de 1.6 pentru ca motorul era 1.6 capsulat.

Inca nu inteleg din ce cauza imi face figuri la rece si nu vrea sa se tureze, pur si simplu nu se tureaza chiar daca e pe loc sau in sarcina. La cald problema dispare.

Alessandro spune-mi te rog ca maine pe la 11 esti acasa si ai facut diagnoza sa vad si eu daca au pus doreii toate mufele inapoi.

Comment

• Nu ma impresioneaza deloc cum trage in sensul ca a lui CGK era mai violenta. Poate fi si vina ambreiajului care inca semi-patineaza...

S-a mai pasuit ambreiajul?
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Eu sunt plecat pe la Abrud.

Primul lucru cand ma intorc este sa instalez programul.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Uhm, din moment ce nu exista crestere de turatie fara crestere de viteza, nu patineaza nimic.
                            Ambreiajul nou patineaza usor mai mult la demaraj, dar in nici un caz in mers, nu are nici o legatura cu pasuirea.
                            sigpic

Comment

• faptul ca nu "pleaca" s-ar putea sa fie si din soft. nu cumva calculatorul e de 1.4?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google