Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Priveste partea buna a lucrurilor, te-am batut pe 0-100 . Cand scazi sub 9.99 imi spui).

Si eu spun ca se poate mult mai bine asa ca mai ramane de studiat. Sa ridici si limitarea aia. Ambreiajul e ok caci cand dadeam 2 zvacnea masina dar nu rupea aderenta. Poate sunt mai bune Continental-urile tale vechi decat credeam.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• S-au mai facut cateva reglaje la masina si s-a descoperit ca am o eroare la sonda din amonte. O sa veririf daca au montat tot mesterii cand au dat motorul jos. Daca nu s eva rezolva va trebui sa o inlocuiesc.

Comment

• Ce imi place cand am dreptate ))
        AG 16 Y M A

Comment

• din fericire, dupa stergerea erorii si umblat putin pe la mufe masina nu a mai inregistrat erori. La rece nu mai face nimic sau face doar insesizabil, cum e normal pentru balbaitul de la rece.

L-am plimbat putin pe alessandro aseara si l-am plimbat si putin cu clapeta deschisa :d

Comment

• asa si ??

ai schimbat ambreiajul ??

te astept la o dunga ilegala pe strazi periferice, fara cronometru

Comment

• Se misca bine bine masina. Imi place.

Sper sa se completeze grupa A si sa vedem ceva frumos.

Bafta !

Comment

• si eu sper sa se completeze grupa, dar la taxa care au perceput.o nu ma mir ca erau 30 de concurenti inscrisi pe lista

sa fie`n bafta ta prietenash

Comment

• daca vrei sa imi arati ce poate masina te astept duminica. Dupa ce se termina concursul vor fi libere si poti sa imi arati ce poate masina.
                  Merita 150 de lei sa o alerg legal decat sa dau 350 amenda si 3 luni fara permis.

Daca nu se va completa grupa o sa fiu destul de trist pentru ca in grupa B am sanse sa ies din mansa a 2-a.

Comment

• e gata masina ? NE vedem duminica

Destul de mare timpul ala de 9.9 ... nu inteleg cum nu dai scart cu 2 ...ambreiajul mai lasa-l putin sa se patineze si eu am avut problema asta primii km
                    Last edited by cos_min_i; 17 May 2013, 16:36.

Comment

• Da ne vedem duminica. Ambreiajul este ok . Vom vedea duminica cum se comporta masina pe sosea nu pe tableta.

Comment

• La ce ora sunt liniutele ?

Comment

• Masina este pregatita pentru maine sper ca eu sa fiu in forma. Grupa A s-a completat (adica suntem 6 , minimum) pe lista de preiscrieri si sper ca toti cei care au fost preinscrisi sa si vina.

Masina merge super goala doar ca zdrangane tot in ea fara interior.

Facand nebunia asta am zis sa cantaresc cam tot ce am dat jos din masina (interior, scule, diferite fluide, baia de ulei si ce nu mai era necesar prin masina) si am ajuns la un total de 102.4 kg.

M-am cantarit eu si mi-a dat greutatea de 68.8 si dupa am luat mai multe obiecte in brate si le0am cantarit. Pun pozele si al final o foaia cu greutatea lor si la unele scrie si ce sunt.

Maine eu o sa fiu acolo de la ora 9:30 dar distractia incepe in jurul ore 12-12:30. Nu stiu cu ce grupa se va incepe.
                          Intrarea pe persoana este gratuita, parca se semneaza o foaie la intrare, dar parcarea este 10 lei pe masina.

Daca are cineva un sticker cu logan club va rog sa imi aduca si mie ca nu mai am niciun stiker pe masina si ziceam sa mai facem putina publicitate, doar daca vreti sa va reprezint

Intrarea in parcare se face dupa ce treci al doilea pod (cel peste centura) spre afumati si in 100m pe stanga va scrie mare CHINA TOWN si acolo e parcarea spectatorilor.
                          Attached Files
                          Last edited by o8MeLC; 19 May 2013, 01:33.

Comment

• Mult succes, vom fi acolo
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• succes nenea!

Comment

• Nu stiu daca am inteles bine, dar ai castigat grupa ta? Asta daca al tau a fost acel Logan despre care am auzit eu..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google