Melcozaur 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, a castigat. Tocmai ce au postat pe 4 'ciuning' castigatorii fiecarei grupe. Melc a castigat la A si ypo la B
    Bravo melc!
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Felicitarile mele!!! Melcu' a castigat grupa A iar Razvanypo a castigat grupa B.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cu cine s-a mai dat ?

Cum a fost cu aia galbena ?

Comment

• o sa pun poze, filmulete si tot ce se poate. Cel mai bun timp a fost 18.44 s.

Comment

• ar trebuii pusa fiola la cei ce posteaza prin acest forum, s-au dusi la psiholog. daca asa sunt si pe sosea e clar, .auzi 3 motoare ,cutie sparta, 3 ambreiaje ???

edit: cei care posteaza pe acest forum ar trebui sa sufle inainte in fiola, sau sa consulte un psiholog. daca sunt asa si pe sosea, e clar. auzi la el/ei: 3 motoare, cutie sparta, 3 ambreiaje!?!
            Last edited by crististreulea; 19 May 2013, 19:50.

Comment

• Nu inteleg ce doresti sa scoti in evidenta ?!

Comment

• @chiteslv: exprimarea ta nu este corecta din punct de vedere gramatical! Citeste putin gramatica limbii romane si mai vorbim dupa.

@melc: felicitari pt performantele obtinute!! Astept cu mare placere sa ma dai si pe mine o tura cu clapeta aia pusa in pozitia corecta :P si poate cine stie... Ne vom pune amandoi la start.
                Last edited by cristi_ccd; 19 May 2013, 19:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by chiteslv View Post
                  ar trebuii pusa fiola la cei ce posteaza prin acest forum, s-au dusi la psiholog. daca asa sunt si pe sosea e clar, .auzi 3 motoare ,cutie sparta, 3 ambreiaje ???

edit: cei care posteaza pe acest forum ar trebui sa sufle inainte in fiola, sau sa consulte un psiholog. daca sunt asa si pe sosea, e clar. auzi la el/ei: 3 motoare, cutie sparta, 3 ambreiaje!?!
                  Inainte de a sufla in fiola, pentru ca se presupune ca deja are permis, ar trebui sa fie dusi inapoi in scoala gimnaziala, sa invete sa scrie corect la nivelul conversational al limbii materne.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Bravo melcolici .
                    Attached Files

Comment

• Multumesc tuturor. Nu prea am avut timp sa scris aici ca am lucrat la masina sa o aduc in starea normala si sa imi revin dupa caldura indurata.
                      Din pacate grupa nu a fost completa (adica 6) si am fost 4. Eu, fiat 500 de 51 de cai (caroserie goala, nici bord, si slikuri), dacia 1300 1.8 ? si un suzuki swift 1.3 61 de cai.

Am dat 3 run-uri. Primul a fost dezastruos luand bataie de la fiat pentru ca nu ne explicase nimeni cum functioneaza semaforul.
                      Al doilea run a fost cu suzuki cu un timp de 18.49 http://youtu.be/GApiSZCqS_8
                      Iar ultimul a fost din nou cu fiat-ul si am reusit 18.44 http://youtu.be/2d7iEcpPqNE. Castigand grupa (chiar daca nu era formata ca in regulament) am fost declarat catigator si am primit o diploma, un stiker cu 4tunning si o invitatie pentru un test pe dyno la RacingCode (ceea ce ma incanta cel mai tare).
                      Suprafata de rulare a fost alunecoasa tare si pur si simplu nu se guma (semana cu ce gasim in parcarile mall-urilor). Sa va faceti o idee, masina mea nu rupe aderenta niciodata cand schimb 2 iar aici scartia cum nu a scartait niciodata, plecarile se faceau undeva la 2500 ture si incercand sa temperez acceleratia. Cu putin mai mult antrenament la plecare as fi putut scoate un timp mult mult mai bun.

Cat despre chiteslv ... da 3 motoare unu este perfect functional in boxa, unul e pe masina intr-o stare excelenta si din pacate unul este la fiare vechi pentru ca s-a spart baia de ulei s-a aprins becul de ulei si era in camp, a mai incercat sa mearga cu ea si a gripat-o (vorbesc la persoana 2-a deoarece in masina era tatal meu singur)

Masina are 108000 facuti astazi catre casa. Primul ambreiaj a fost tinut pana la 42 000 (cand s-a intamplat incidentul cu baia). Aveam casco si am deschis dosar de dauna, cu cate lucruri schimbate cu atat imi recupeream pierderea, deci am schimabt si ambreiajul. al doilea ambreiaj a tinut de la 42000 pana acum la 107 000 si mergea perfect atat timp cat nu treceai de 5000 de ture.

Cutia de viteze este sparta de mine in dreptul sondei de marsarier. Intr-o zi am facut mai multe schimabri la masina si m-a prins noaptea. La final am schimbat sonda si deja obosit nu am bagat de seama ca in momentul in care desfac sonda ating cu umarul cheii in carcasa. S-a facut o mica impunsatura, ca si cum ai baga unghia usor intr-o plastilina pe unde prelingea. am pus poxilina si totul a fost ok aproape 2 ani. Acum pierde cam 1 L pe an dar nu e mare paguba, as pune alta poxilina daca as stii cum sa o dau pe aceasta jos fara sa agravez spartura.

Pentru mai multe filmulete de ieri cautati aici http://www.youtube.com/user/takeapeak01

Comment

• felicitari pentru reusita ...sper ca o sa renunti la clapeta aceea ...te-a costat prima cursa
                        Nu stiu ce sa zic despre timpi mi se par mari in comparatie cu ce zicea MCD-ul dar nici la el nu stiu cat de corecti erau in plus ai avut dezavantajul plecarii din cauza "linoleumului"

Comment

• In prima cursa Fiat-ul galben a plecat mult inainte si pe sfarsit tot recupera Melcu.

Comment

• Felicitari pentru participare si pentru castigarea grupei.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Pe linoleul ala ce timp sa scoata )).... Si cu gume stock !
                              sigpic
                              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Ce am mai vazut eu prin filmulete media timpilor din grupa B a fost peste timpul meu, ypo facea sub 18 si era singurul. La grupa C mai toti faceau timpi aproape cat ypo. Deci cam toti au avut timpi slabi.

Clapeta nu a fost niciodata deschisa in cursa la maximum, in toate a fost deschisa maxim 10 %. La prima cursa nimeni nu stia cum functioneaza semaforul si am plecat dupa ce am vazut ca a plecat fiat-ul, nu ca am vazut ceva la acel semafor. Desi plecase cu mult inainte recuperam foarte tare si la final eram aproape.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google